Online časovi francuskog ejezika za tinejdžere od 16 i više godina

LSF Montpellier - Online

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 150 €

Cenovnik

Francuski jezik za tinejdžere, online časovi u internacionalnim grupama, za uzrast 16+. Usavršavanje standardnog francuskog jezika, odnosno gramatičkih struktura, razvoj vokabulara i osnovnih jezičkih veština poput pisanja, govora, razumevanja i slušanja.

Škola

LSF Montpellier

LSF Montpellier je jedna od napoznatijih škola francuskog jezika u Francuskoj. Od svog osnivanja 1996. godine razvila se u pravo internacionalno okruženje, pa je godišnje pohađa oko 2800 polaznika svih uzrasta iz preko 85 zemalja sveta. Smeštena je u istorijskom centru Monpeljea i na raspolaganju ima sve što je potrebno za učenje francuskog jezika u najboljim uslovima. U prilog tome govori i akreditacija FLE Français Langue étrangère Qualite koju dodeljuje Ministarstvo obrazovanja Francuske za škole koje imaju kvalitetan pristup podučavanju.

LSF nudi mogućnost savremenog učenja jezika kroz onlajn (online) nastavu i uz podršku odlično osmišljene interaktivne platforme i pedagoškog tima. U ponudi su grupni i individualni online časovi francuskog jezika koji su dostupni putem računara, tablet uređaja ili mobilnog telefona. Nastava se odvija kroz video-konferenciju koju vode LSF profesori, uz poršku e-platforme koja sadrži preko 400 modula za polaznike svih nivoa znanja.

Nastava

GRUPNA NASTAVA podrazumeva usavršavanje standardnog francuskog jezika, odnosno gramatičkih struktura, razvoj vokabulara i osnovnih jezičkih veština poput pisanja, govora, razumevanja i slušanja. Nastava se odvija radnim danima u grupama u koje se polaznici raspoređuju nakon online testa francuskog jezika. U pitanju je interaktivan rad u privatnoj grupi u kojoj profesor drži predavanje, daje instrukcije, zadatke, kao i vežbe koje se rade na e-platformi. Kurs počinje svakog ponedeljka.

INDIVIDUALNA NASTAVA može biti usmerena na standardni francuski jezik, na određene delove jezika (gramatika, vremena), ali i na francuski za potrebe posla, kurs za profesore francuskog jezika, pripreme za DELF/DALF i druge oblasti. Odvija se na isti način kao i grupna nastava, putem video-konferencije sa profesorom, ali sa tom razlikom što se časovi odvijaju 1 na 1 (profesor/učenik). Individualna nastava je dosta fleksibilna, pa polaznik može da odabere ukupan broj časova, koliko časova nedeljno želi da pohađa (2, 3, 10 ili više časova nedeljno ili dnevno), kao i termin nastave.

Pored odabranog online kursa, podrušku u učenju predstavlja i e-platforma koja omogućava dodatno usavršavanje, različite gramatičke vežbe, vežbe pisanja, govora i fonetike. Polaznicima su dostupne igre u cilju učenja jezika, muzika, video tutorijali, učestvovanje u različitim projektima, a omogućena je i komunikacija i diskusija među polaznicima. Nakon završetka odabranog kursa jezika, kao i kod standardne nastave u učionici, svi polaznici rade test kako bi se procenio napredak tokom kursa i dobio sertifikat škole.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".