Njujork škola engleskog jezika, EC 30+

EC 30+ New York

language

Engleski

location

Njujork, SAD

cash

od 900 $

EC English Centre je organizacija specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Polaznicima kursa se pruža jedinstvena prilika za učenje engleskog jezika na Times Square-u, jednoj od najatraktivnijih destinacija na svetu, kroz zabavne lekcije sa profesionalnim kadrom i pregršt društvenih aktivnosti.

učenje engleskog jeezika u Londonu

EC English

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

od 710 £

EC English Language Centres je organizacija specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Bavi se edukacijom još od 1991. godine, kada je nastala ujedinjenjem dve privatne malteške škole. Danas u sklopu EC organizacije posluje čak 24 škole jezika, u 5 zemalja i na 3 kontinenta.

kursevi engleskog na Malti

EC English Malta 30+

language

Engleski

location

Sent Džulijans, Malta

cash

510 €

Ovaj savremeni školski centar nalazi se u gradu St. Julian’s, turističkom i zabavnom delu grada pod nazivom Paceville, na Malti. Program 30+. idealan je za polaznike koji žele da usavrše svoje znanje engleskog jezika među ljudima svojih godina i upoznaju Maltu.

španski na Kubi

Enforex Kuba

language

Španski

location

Kuba, Latinska Amerika

cash

od 505 €

Kursevi španskog na Kubi – Havana, Trinidad i Santjago de Kuba. Škola sarađuje sa UNEAC-om, glavnom organizacijom na polju kubanske kulture.