Rim kursevi italijanskog jezika

Scuola Leonardo da Vinci Rim

language

Italijanski

location

Rim, Italija

cash

od 436 €

Škola italijanskog u Rimu nalazi se u pešačkoj zoni centra grada, u neposrednoj blizini najvećih atrakcija poput Piazza Navona, Castel S. Angelo i najpopularnijih restorana, kafića i butika.

škola italijanskog u Firenci

Scuola Leonardo da Vinci Firenca

language

Italijanski

location

Firenca, Italija

cash

od 440 €

Škola u Firenci, smeštena je u istorijskoj palati, u srcu grada, sa veličanstvenim pogledom na katedralu u Firenci. Sva najlepša i najpoznatija mesta u gradu, od škole su udaljena svega nekoliko minuta hoda.

učenje italijanskog u Trstu

Piccola Universita Italiana

language

Italijanski

location

Trst, Italija

cash

od 440 €

Školski centar u Trstu smešten je u samom srcu grada, na nekoliko minuta od čuvenog trga Piazza dell’ Unita d’ Italia. Raspolaže sa 6 multimedijalnih učionica, internet prostorijom sa 2 računara, besplatnim WiFi internetom kroz celu školu i bioskopskom prostorijom, tako da polaznici uživaju u prijatnoj atmosferi i osećaju bliskosti koju ova škola pruža.

škola italijanskog u Milanu

Scuola Leonardo da Vinci Milano

language

Italijanski

location

Milano, Italija

cash

od 437 €

Škola italijanskog u Milanu Scuola Leonardo da Vinci, nalazi se u istorijskom centru grada, u modernoj zgradi, na svega nekoliko minuta hoda od čuvene Piazza del Duomo. 

skola francuskog u nici

Institut Alpha.b

language

Francuski

location

Nica, Francuska

cash

od 510 €

Kursevi francuskog u Nicu, u školi u istorijskoj zgradi u najužem centru Nice, na 10 minuta pešačke udaljenosti od plaže.

škola francuskog u Parizu

France Langue

language

Francuski

location

Pariz, Francuska

cash

od 740 €

Škola francuskog jezika France Langue poseduje u Parizu dve škole koje su smeštene na prelepim lokacijama. Škola Victor Hugo smeštena je u zapadnom delu grada u blizini velikog broja muzeja i poznatih znamenitosti poput Ajfelovog tornja, Trijumfalne kapije i čuvene avenije Jelisejska polja. Škola Notre Dame nalazi se u izuzetnom delu grada, čuvenoj Latinskoj četvrti, samo 200 metara od istoimene katedrale Notre Dame i nekoliko koraka od ostrva Île de la Cité kog smatraju centrom grada, Panteona i Univerzitetske četvrti.

škola engleskog Dablin

Twin English Centre

language

Engleski

location

Dablin, Irska

cash

od 440 €

Brojna pozorišta, bioskopi, ugledni restorani, prodavnice, kao i stanice gradskog prevoza, nalaze se u neposrednoj blizini školskog centra.

Škole engleskog u Irskoj, dablin, ec

EC English Language Centres

language

Engleski

location

Dablin, Irska

cash

od 700 €

U svojoj ponudi, Dablin ima pregršt znamenitosti, bogatu prirodu i različite atrakcije za turiste. Neke od znamenitosti koje su obeležja grada su Guinness Storehouse, limeni most Halfpenny, katedrale Christ Church i Saint Patrick’s, Irska „bela kuća“ Aras an Uachtarain, The Famine Sculpture i mnoge druge.

Škola nemačkog jezika Beč

ActiLingua Academy

language

Nemački

location

Beč, Austrija

cash

od 525 €

Ova jedinstvena i moderna škola jezika, sa skoro 30 godina iskustva, stekla je reputaciju kao jedna od vodećih škola nemačkog kao stranog jezika u svetu.