Letnja škola nemačkog i engleskog Austrija

Village Camps

language

Engleski, Nemački

location

Zell am See, Austrija

cash

od 1560 €

Kamp se organizuje u pitomom seocetu Piesendorf, smeštenom u spektakularnom planinskom okruženju, na obali istoimenog jezera. Broj polaznika u kampu je ograničen na samo 80 kampera, koji vrlo brzo postaju deo Village porodice.

kamp-u-koledžu

Kensington Park School - Academic Summer

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

od 3005 £

Kensington Park School je akademski selektivna i nezavisna dnevna i internatska škola u centru Londona. Škola se nalazi svega par koraka od Hide parka i nekih od najpoznatijih akademskih i kulturnih i institucija Londona.

Letnja škola nemačkog jeziku u Beču za decu i tinejdžere

ActiLingua Academy

language

Nemački

location

Beč, Austrija

cash

od 1011 €

Škola nemačkog jeziku u Beču za decu locirana je u centru grada, visok standard učenja u kombinaciji sa atraktivnim programom aktivnosti nakon nastave.

Engleski za mlade u Londonu

Alpadia Language Schools

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

od 1005 £

Engleski za mlade u Londonu, programi obilazaka, game coding i faschion u  trendi delu Londona – koji je odlično povezan sa ostalim delovima grada.

Fudbalski kamp škola engleskog

Ardmore Language Schools

language

Engleski

location

Lidington, Velika Britanija

cash

od 1874 £

Fudbalski kamp i škola engleskog u Velikoj Britaniji za mlade predstavlja idealan spoj usavršavanja  jezika i razvoja fudbalskog talenta. Fudbalsku komponentu programa je osmislio trener, koji je trenirao francuski nacionalni tim, bio jedan od trenera Rome, kao i timova iz Premijer lige, poput Juventusa, Liverpula i Fulama.

Letnja škola engleskog i nemačkog

St. Gilgen International School

language

Engleski, Nemački

location

Sent Gilgen, Austrija

cash

od 3660 €

Letnja škola engleskog i nemačkog u internatu u Austriji  je odličan način da se učenici upoznaju sa internatskom školom i načinom života, usavrše poznavanje stranog jezika (engleski ili nemački kurs) i druže sa mladima iz celog sveta.

Bec nemacki za mlade

Humboldt Institut

language

Nemački

location

Beč, Austrija

cash

od 2310 $

Polaznici pohađaju intenzivnu nastavu od 30 časova nedeljno u grupama od 10 đaka. Kroz nastavu se usavršavaju osnovne veštine nemačkog jezika, a to su čitanje, pisanje, govor i razumevanje.

Engleski na Kipru za porodice

English in Cyprus - porodični program

language

Engleski

location

Limasol, Kipar

cash

od 790 €

Engleski na Kipru za porodice, odmor i usavršavanje – da roditelji i deca imaju nastavu u isto vreme, ali u posebnim grupama u skladu sa uzrastom, a nakon časova provode poslepodne i veče zajedno i uživaju u svom odmoru.

učenje engleskog na Malti

GV English Centre - porodični program

language

Engleski

location

Sent Pols Bej, Malta

cash

od 495 €

Porodični program za roditelje i decu koji žele da putuju zajedno i da kombinuju kurs engleskog jezika sa odmorom.Škola se nalazi blizu morske obale.