Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

Kursevi engleskog jezika za odrasle u Velikoj Britaniji, POPUSTI

Otputujte u Veliku Britaniju i usavršite svoj engleski jezik! Programi se organizuju tokom cele godine i traju od jedne nedelje do broja nedelja koliko želite da ostanete.

Samo život u Velikoj Britaniji će Vam pomoći da napredujete u upotrebi engleskog jezika, a na to se nadovezuju časovi sa vrhunskim predavačima i polaznicima iz celog sveta koji su na istom nivou kao i Vi.

Ne brinite se za smeštaj! U ponudi su različite opcije, od soba u rezidencijama, apartmana, hotelskih soba i naravno za najradoznalije i najotvorenije polaznike postoji mogućnost smeštaja u lokalnoj porodici.

Aktuelni popusti za kurseve engleskog jezika u Velikoj Britaniji:

LONDON, škola Frances King – 20% POPUST na sve kurseve za odrasle u trajanju od minimum 2 nedelje. Popust važi za prijavu na kurs do 31. decembra 2022, a kurs se može realizovati tokom 2023. godine.

Ova škola jezika smeštena je u prvoj zoni Londona u najužem centru grada, a sastoji se od četiri školska centra koji su u neposrednoj blizini jedan drugoga, okruženi najvećim atrakcijama grada. Svi centri poseduju tehnički dobro opremljene učionice, kao i dodatne prostorije za učenje i druženje.

Više informacija o školi i kursevi na sledećem linku Frances King škola engleskog London

BORNMUT, škola Anglo Continental 15% POPUST na sve kurseve za odrasle u trajanju od 1 do 11 nedelja. Popust važi za prijavu na kurs do 31. decembra 2022, a kurs se može realizovati tokom 2023. godine.

Osnovana 1950. godine, ova škola jedna je od vodećih škola engleskog jezika na svetskom nivou. Priznanje za uspešan rad dobila je od samog početka od britanskog Ministarstva obrazovanja, a tokom svog profesionalnog razvoja akreditovana je od strane British Council-a i asocijacije English UK.

Više informacija o školi i kursevi na sledećem linku Kursevi engleskoj jezika u Velikoj Britaniji

 

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam