Grupni i individualni online kurs engleskog jezika

St. Giles International - Online

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 250 £

Cenovnik

Grupni i individualni online kurs engleskog jezika u međunarodnoj školi, za nivoe od A1 do C2, i uzrast od 14 godina pa naviše. Nastava se odvija kroz video-konferenciju koju vode profesori, uz podršku e-platforme koja sadrži dodatni materijal.

Škola

St. Giles International

Škola St Giles International je osnovana 1955. godine u Londonu. Dugogodišnje iskustvo joj je omogućilo da postavi visoke standarde i da stekne internacionalnu reputaciju visokokvalitetne ustanove. Danas ova organizacija ima centre širom sveta u Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Nudi čitav spektar najrazličitijih kurseva, fleksibilne programe kako za različite uzraste tako i za različite jezičke nivoe i potrebe.

St Giles nudi mogućnost savremenog učenja jezika kroz onlajn (online) nastavu i uz podršku odlično osmišljene interaktivne platforme i pedagoškog tima. U ponudi su grupni i individualni onlajn časovi engleskog za nivoe od A1 do C2, i uzrast od 14 godina pa naviše. Nastava se odvija kroz video-konferenciju koju vode profesori, uz podršku e-platforme koja sadrži dodatni materijal. Ovi online časovi nude isti kvalitet predvanja po kome je škola poznata. Takođe nude pregršt zabavnih aktivnosti poput interaktivnih kvizova, TED Talk diskusija, joge, “Pub večeri”, a omogućena je i komunikacija i diskusija među polaznicima. Nakon završetka odabranog kursa jezika, kao i kod standardne nastave u učionici, svi polaznici rade test kako bi se procenio napredak tokom kursa i dobijaju sertifikat škole St Giles International.

Na kurs mogu da se prijave polaznici od 14 i više godina.

Nastava

GRUPNA NASTAVA se organizuje za standardni engleski i za ispitni kurs. Na oba ova kursa polaznici biraju između 2 intenziteta kursa od 20 ili 28 časova nedeljno od ponedeljka do petka pri čemu grupe broje maksimum 12 polaznika.  Standardni kurs podrazumeva usavršavanje standardnog engleskog jezika, odnosno gramatičkih struktura, razvoj vokabulara i osnovnih jezičkih veština poput pisanja, govora, razumevanja i slušanja.  Ispitni kurs (IELTS ili Kembridž ispiti) se fokusira na pripremu jednog od ova dva ispita. Profesori Vas uče kako da na najlakši način u kratkom vremenskom roku  svaladate ove ispite i steknete potreban zvanični sertifikat. Nastava se odvija radnim danima u grupama u koje se polaznici raspoređuju nakon testa engleskog jezika. U pitanju je interaktivan rad u grupi u kojoj profesor drži predavanje, daje instrukcije, zadatke i kao i vežbe koje se rade na e-platformi. Kurs počinje svakog ponedeljka.

INDIVIDUALNA NASTAVA može biti usmerena na standardni engleski jezik, na određene delove jezika (gramatika, vremena), ali i na poslovni engleski, kurs za profesore engleskog jezika, i mnoge druge oblasti u skladu sa vašim potrebama. Odvija se na isti način kao i grupna nastava, putem video-konferencije sa profesorom, ali sa tom razlikom što se časovi odvijaju 1 na 1 (profesor/učenik). Individualna nastava je dosta fleksibilna, pa polaznik može da odabere ukupan broj časova, koliko časova nedeljno želi da pohađa (5 ili više časova nedeljno).

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".