kursevi-engleskog-u-londonu

EC English London 30+

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

od 490 £

Školski centar u Londonu nalazi se na pešačkoj udaljenosti od čuvene ulice Oxford Street. Kursevi engleskog u Londonu tokom cele godine, za sve nivoe znanja!

španski na Kubi

Enforex Kuba

language

Španski

location

Kuba, Latinska Amerika

cash

od 505 €

Kursevi španskog na Kubi – Havana, Trinidad i Santjago de Kuba. Škola sarađuje sa UNEAC-om, glavnom organizacijom na polju kubanske kulture.

učenje engleskog na Malti

GV English Centre - porodični program

language

Engleski

location

Sent Pols Bej, Malta

cash

od 495 €

Porodični program za roditelje i decu koji žele da putuju zajedno i da kombinuju kurs engleskog jezika sa odmorom.Škola se nalazi blizu morske obale.

škola nemačkog u Regensburgu

Horizonte

language

Nemački

location

Regensburg, Nemačka

cash

od 360 €

Ova škola nemačkog jezika osnovana je 1986. godine. Vrlo brzo stekla je međunarodnu reputaciju, kako zahvaljujući svojim nastavnim metodama, tako i pomoću nastavnog osoblja koje radi po visokim standardima stvarajući istovremeno i prijateljsku atmosferu među polaznicima.

engleski na Malti

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim kursevima engleskog jezika, a želite istovremeno i lep odmor na egzotičnom ostrvu, ova škola je pravi izbor za vas. Engleski na Malti učićete u turističkom i zabavnom centru u mestu Sent Džulijans. Kursevi jezika mogu se pohađati tokom cele godine.

nemački u Berlinu

GLS German Language School

language

Nemački

location

Berlin, Nemačka

cash

464 €

Školski kampus smešten je u modernom delu grada Prenzlauer Berg u ulici Kastanienallee koja predstavlja modni centar grada i u kojoj je na rasplolaganju preko 40 barova, kafea imnoštvo modnih butika.

kurs engleskog u Londonu

Škola se nalazi u Griniču, u blizini reke Temze, a na svega 15 minuta vožnje od centra Londona.