Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

address Voj. Bogdana 36

fax 381-063.114.1310

Crna Gora

Podgorica

address Online rad sa klijentima

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

Zakazivanje besplatnih konsultacija u kancelariji ili online

Radno vreme kancelarija Egide International u Beogradu i Novom Sadu je 09.00h-16.00h i u tom intervalu možete zakazati dolazak na konsultaciju. Online konsultacije se zakazuju u terminu koji će Vama odgovarati.

Kancelarija u Podgorici radi samo online savetovanja.

Kontaktirajte nas i zakažite BESPLATNO SAVETOVANJE i saznajte na koji način Vam Egida može pomoći da dobijete vrhunsko školovanje, a po svojim kriterijumima (destinacija, program, budžet sa kojim raspolažate…).

NE BRINITE SE DA ĆETE POSTAVITI “GLUPA” PITANJA! Egida International je specijalizovana za upis na programe u inostranstvu, a vama je ovo prvi put da se srećete sa ovom problematikom. Upravo iz  tog razloga i treba da se obratite stručnim konsultantima.

Ukoliko nemate nikakve informacije i saznanja, a želite da nastavite školovanje u inostranstvu – na konsultaciji ćemo Vam objasniti proces, stvari na koje treba da obratite računa pre samog upisa, pomoći vam da odaberete destinaciju ili oblast školovanja, pomoći sa planiranjem budžeta, dati rokove i kojima morate da donesete odluke, položite ispite o poznavanju jezika, prevedete dokumenta i dati odgovore na vaše nedoumice.

Ako već znate šta želite da studirate, Egida International će Vam pomoći u izboru destinacije i obrazovne ustanove iz široke palete partnerskih ustanova i drugih ustanova širom sveta.

Za učenike koji su već uradili istraživanje i imaju jasan cilj i plan na koju obrazovnu ustanovu žele da se prijave, savetujemo da nam se obrate za podršku u proceduri upisa, a koja uključuje i proveru svih dokumenata, apliciranja za smeštaj, procedure za vizu… Paketi naših usluga pokrivaju različite opcije, a mi ćemo Vam pomoći da odaberet za Vas najoptimalniji paket podrške i usluga za upis na školovanje u inostranstvu. Vrlo često, procedura izgleda jednostavna, ali i jedna sitna greška može da Vas košta da ne uspete da aplicirate u tom roku.

skolovanje u inostranstvu besplatno savetovanje, egida international

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam