Emerald Cultural Institute - Trinity College

Trinity Hall, Dartry Rd, Dartry, Dublin 6, D06 R9V6, Ireland

Ostale škole u Irskoj

Irska

Kavan

Kork

Limerik

Menuot

engleski za decu u Dablinu

Emerald Cultural Institute - Trinity College

Cena: od 2325 €

Cenovnik

Trinity Hall, Dartry Rd, Dartry, Dublin 6, D06 R9V6, Ireland

Engleski za decu u Dablinu organizuje se pri Trinity Hall. To je kompleks studentskih rezidencija koji je smešten u prestižnoj oblasti Dablina pod nazivom Dartry. Multiaktivnosti i akademski program za uzrast 11-18 godina.

Škola

Emerald Cultural Institute - Trinity College

Uzrast polaznika 11-18 godina

Emerald Cultural Institute je škola sa tradicijom od nekoliko decenija koja je u svetu obrazovanja prepoznatljiva po kvalitetnim programima i profesionalnoj razvoju, već nekoliko godina za redom proglašena je za najbolju školu u Irskoj. U svojoj ponudi ima kurseve engleskog jezika za odrasle i dečije programe u 10 centara od kojih se 8 nalazi u Dablinu i njegovoj okolini.

Program za decu organizuje se pri Trinity Hall, kompleksu studentskih rezidencija koji je smešten u prestižnoj oblasti Dablina pod nazivom Dartry (10 minuta prevozom od centra grada). Kompleks ima apsolutno sve što je potrebno za bezbedan i zabavan boravak – učionice u kojima se odvoija nastava, restoran, sportske hale i zajedničke prostrije za druženje polaznika.

engleski za decu u dablinu

Škola

Dablin

Irska je zeleno ostrvo, domovina starih Kelta i srednjovekovnih dvoraca na čijoj se istočnoj obali nalazi njen glavni i najveći grad Dablin. Grad je prepoznatljiv jer ga krase katedrale, brojni mostovi i mnoge druge istorijske znamenitosti.

Sedište je evropske high-tech industrije, a samo neke od svetskih kompanija baš su ovaj grad izabrale sa svoje poslovne centre –  Microsoft, Intel, HP, Google…  Za ljubitelje zabave tu je Temple bar, najveseliji deo grada koji je prepun poznatih irskih pabova ili glavne šoping zone Henry i Grafton ulice.

irska engleski za mlade

Nastava

U ponudi je više programa za decu:

MULTY-ACTIVITY (11-17 godina) je standardni program koji obuhata nastavu engleskog jezika od 15 sati nedeljno u kombinaciji sa raznolikim programom druženja, obilazaka, sportova i zabave.

STEM (13-14 i 15-17 godina) obuhvata 10 sati nastave engleskog jezika nedeljno kombinovano sa dodatnih 10 časova radionica iz oblasti poput matematike, fizike, tehnologije i inženjerstva.

YOUNG ADULT (16-18 godina) je program koji uključuje intenzivnu nastavu engleskog jezika (20 sati nedeljno) i poslepodnevni program obiilazaka i druženja pod nazivom Discovering Dublin. Namenjen je starijim tinedjćerima koji uz organizovane aktivnosti žele da imaju i slobodu da samostalno upoznaju grad u određenim terminima.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavne aktivnosti vrlo su važan deo učenja jezika, jer obuhvataju praktivanje engleskog van učionice. Deci su organizovane različite aktivnosti i ekskurzije koje su predviđene za upoznavanje okoline, druženje među polaznicima i obilasci znamenitosti i lokaliteta u Irskoj.

Dnevne aktivnosti najčešće obuhvataju obilaske grada, Trinity koledža, različiti sportovi, gledanje filmova, obilasci muzeja, Croke Park stationa i mnoge druge. Večernji termin predviđen je za karaoke, disko večeri, potrage za blagom, društvene igre, filmske večeri i mnoge druge. Ekskurzije se organizuju vikendom, a obilaze se istorijske znamenisti i atrakcije po kojima je ovaj kraj prepoznatljiv. Raspored aktivnosti zavisi od odabranog programa.

Smeštaj i obroci

Smeštaj polaznika organizovan je u Trinity Hall gde se odvija i nastava. Smeštaj podrazumeva jednokrevetne ili dvokrevetne sobe sa privatnim kupatilom koje su grupisane u apartmane (svaki apartman pretežno deli 6 osoba). Pored soba apartmani imaju opremljene kuhinje i dnevne prostorije koje su zajedničke za sve stanare. Program je rađen na bazi punog pansiona, a obroci se služe u restoranu u istom kampusu. Uz sve objekte koji postoje u kampusu, deca imaju pristup i sportskom centru Trinity College kao i svim zabavnim sadržajima poput penjanja po zidu, terena za skvoš, plesnog studija i drugih.

Emerald Cultural Institute - Trinity College

Trinity Hall, Dartry Rd, Dartry, Dublin 6, D06 R9V6, Ireland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".