Egida stručni tim

Delatnost

Egida International je centar za školovanje u inostranstvu i naša osnovna delatnost je savetovanje, odabir i proces upisa u obrazovne institucije širom sveta.

Tokom profesionalnog razvoja, od preko 30 godina, uspostavili smo saradnju sa najeminentnijim srednjim školama, fakultetima i školama jezika u svetu, čiji smo ovlašćeni predstavnici.

Odluka u vezi sa ulaganjem u lično intelektualno usavršavanje je izuzetno odgovorna i zato Egida uvek posveti pažnju ponaosob svakom zainteresovanom klijentu. Tu smo da uputimo na adekvatnu obrazovnu ustanovu koja će odgovoriti na potrebe klijenta i da pružimo kompletnu podršku prilikom upisa.

Posebno nam je zadovoljstvo i posredovanje kod dobijanja stipendija za određene segmente studenata za školovanja u inostranstvu.

Razvoj Egide International

1982.
Godine 1982. Elizabeta Guelmino osnovala je u Jugoslaviji Egida International
1994.
1994. godine, u Segedinu (Mađarska), otvorena je kancelarija Egide Int. koja je pored svog edukativnog zvanja – ispitni i nastavni centar za Kembridž ispite – priznatog od Britanskog Ministarstva obrazovanja, dobila ulogu i reprezenta eminentnih škola i koledža specijalizovanih za podučavanje engleskog kao stranog jezika.
2003.
2003. godine osnovana je kancelarija Egide International i u Novom Sadu, koja je nastavila ostvarivanje prvobitne delatnosti, ali i proširila je, omogućivši klijentima da ostvare svoje ideje u vezi sa redovnim školovanjem u inostranstvu, srednjim školama i fakultetima.
2008.
Egida International otvrara kancelariju u Beogradu.
2018.
Otvaramo kancelariju u Crnoj Gori, u Podgorici.
2020.
Proširili smo se na drugi kontinent, Egida otvara kancelariju u SAD, u Majamiju.
1982.
godina osnivanja u SFRJ

2003.
otvorena kancelarija u Novom Sadu

2008.
otvorena kancelarija u Beogradu

2018.
otvorena kancelarija u Podgorici

2020.
otvorena kancelarija u Majamiju

egida, video, školovanje u inostranstvu

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".