Škola

EC Embassy Summer

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 12-18 godina

Termin programa: 07.01-14.01.2025.

Škola EC Embassy Summer organizuje ovaj zimski program na modernom kampusu GEMS Wellington Academy Silicon Oasis, koji se nalazi u univerzitetskom delu grada, na samo 10 minuta vožnje privatnim autobusom do rezidencije u studentskom selu. GEMS kampus je poznat po tome što ima neke od najboljih školskih kapaciteta u UAE, uključujući sportski centar, zatvoreni bazen, trpezariju i moderne nastavne prostore sa najsavremenijom tehnologijom. Wi-Fi je dostupan u celoj školi i u smeštaju. Mini supermarket i kafići su dostupni u rezidenciji, a učenici će imati mogućnosti za kupovinu tokom svog boravka u mnogim svetskim tržnim centrima u UAE.

Destinacija

Dubai

Dubai je jedan od najbezbednijih gradova na svetu i izuzetno kosmopolitska sredina, a engleski je drugi zvanični jezik, što ga čini savršenim mestom za međunarodnu školu jezika. Dubai je najnaseljeniji grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i glavni grad Emirata Dubai, jednog od sedam emirata u zemlji. Grad ima oko 3,6 miliona stanovnika od kojih su više od 90% iseljenici iz drugih zemalja iz celog sveta.

Nastava

Nastava

Nastava uključuje 20 časova po 45 minuta i raspoređena je u nekoliko dana, da bi ostali period boravka bio posvećen obilascima. Predavači su ljubazni i profesionalni nastavnici engleskog jezika. Učenici će biti smešteni u grupe sa učenicima različitih nacionalnosti, na osnovu početnog testa znanja. Nastavni plan i program je sa naglaskom na komunikacijskim veštinama, a uključeni su materijali za rad, kao i izveštaj o završetku kursa i sertifikat.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Veliki deo iskustva programa je istraživanje destinacije i poznatih atrakcija, sa novim prijateljima. Polaznici će tokom programa imati priliku da se upoznaju sa mnogim čudima Dubaija. Neke od poseta mogu da budu:

  • Burdž Kalifa sa preko 828 metara i više od 160 spratova, ovo je najviša zgrada na svetu, a učenici će, ako budu dovoljno hrabri, doživeti izvanredne poglede sa vidikovca.
  • Večernji pustinjski safari uključujući roštilj, džip safari, trbušni ples i priliku da gledaju kako sunce zalazi iznad arapske pustinje.
  • Ferari svetski tematski park sa sedištem u Abu Dabiju je dom uzbudljivih vožnji i atrakcija, uključujući najbrži rolerkoster na svetu i najvišu petlju.
  • Akvarijum Dubaija i podvodni zoološki vrt: Istražite jedan od najvećih akvarijuma na svetu sa preko 33.000 vrsta, uključujući ajkule, pa čak i džinovske kraljevske krokodile u podvodnom zoološkom vrtu.

Večernji program uključuje zabave u rezidenciji, noćno kupanje na bazenu na krovu, večernji odlazak u Dubai Marinu…

Smeštaj i ishrana

Smeštaj i ishrana

Rezidencija, The Miriad, je u akademskom gradu i sadrži bazen na krovu, košarkaški teren, teretanu, video igrice, supermarket i kafiće. Učenici će biti smešteni u modernim dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom. Posteljina se menja jednom nedeljno, peškiri za kupanje su obezbeđeni, učenici treba da ponesu peškire za bazen. Bezbednosni tim  24h nadgleda ceo kompleks, koji je i pod video nadzorom.

Ishrana je na bazi punog pansiona, tokom celodnevnih uzleta dobija se lanč paket, a neki obroci će tokom večernjih izleta biti izvan rezidencije. Škola može da pruži veliki broj dijetetskih zahteva koji moraju biti unapred najavljeni.

Cena programa

DUBAI, GEMS Wellington Academy Silicon Oasis

Cena: 1.780 €  + 10.000 RSD (90 €)

Termin programa: 07.01-14.01.2025.

Cena uključuje:

  • Nastavu 20 časova, nastavni materijal, sertifikat škole o pohađanom kursu;
  • Smeštaj u rezidenciji u dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom i punim pansionom, celodnevne i poludnevne ekskurzije, rekreativne i zabavne aktivnosti;
  • Povratni transfer od/do aerodroma u Dubaiju;
  • Pratnju profesora od mesta polaska – aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu do povratka na isti.

Cena ne uključuje:

  • Avionsku kartu (Egida obezbeđuje avionske karte za sve putnike);
  • Putno osiguranje;
  • Lične troškove putnika;
  • Opcione aktivnosti (Muzej budućnisti 50 $, Snežni park 65 $, Susret sa pingvinima 65 $);
  • Bankarske troškove.

Napomene:

  • Plaćanje registracije 10.000 RSD (90 €) se vrši Egidi International doo. Plaćanje programa se vrši Egidi International llc.
  • Opisani izleti i aktivnosti mogu varirati u u zavisnosti od vremenskih i drugih nepredviđenih okolnosti;
  • Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika otkaže putovanje 30 dana pre početka programa;
  • Organizator programa EC Young Learners (Embassy Summer) i Egida International llc.

Program za 2025. godinu

Skinite PDF

Akreditacije

DUBAI, EC januar 2025

the myruad dubai

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".