srednja škola u Americi

Lyndon Institute

language

Engleski

location

Lindon, SAD

Učenici Lyndon Institute srednje škole u Americi se po uspešnom završetku škole uglavnom upisuju na jedan od Top 100 američkih univerziteta.

srednja škola na Menhetnu

Srednja škola na Menhetnu, u srcu Njujorka, nalazi se na pešačkoj udaljenosti od Njujorške berze i Vol Strita. Nastavni programi IB i American High School.

privatna srednja škola na Floridi

Lake Mary Preparatory School

language

Engleski

location

Lejk Meri, SAD

Privatna srednja škola na Floridi, u gradiću Lejk Meri. Nastavni programi: American High School program, AP program, Honors.

prestižna umetnička škola u Americi

Idyllwild Arts Academy

language

Engleski

location

Idyllwild, SAD

Prestižna umetnička škola u Americi koja se nalazi jugoistočno od Los Anđelesa koja nudi American High School Diploma i ESL programe.

srednja škola blizu Bostona

CATS Academy Boston

language

Engleski

location

Brejntri, SAD

Ova privatna, internatska škola koja se nalazi među top 20% škola u državi Masačusets i nudi američki srednjoškolski program.

srednja škola na Floridi

The Kings Academy

language

Engleski

location

Vest Palm Bič, SAD

Srednja škola na Floridi, u predgrađu West Palm Beach-a. Škola je nosilac uglednog priznanje koje je dobila 2014. godine – National Blue Ribbon School as an Exemplary High Performing School. Dodeljuje ga Ministarstvo prosvete SAD najboljim privatnim školama koje su ostvarile visok nivo postignuća učenika.

internatska škola u Švajcarskoj

Institut Monte Rosa

language

Engleski

location

Montre, Švajcarska

Internatska škola u Švajcarskoj smeštena je u rezidenciji iz XIX veka, sa panoramskim pogledom na Ženevsko jezero i Alpe.

internat u Ženevi

Collège du Lèman International School

language

Engleski

location

Ženeva, Švajcarska

Internat u Ženevi Nastavni programi: High School Academic Diploma, IGCSE, IB Diploma Program, IBCP, Swiss Maturité Fédérale, French Baccalauréat.

internat u Švajcarskoj

Collège Alpin International Beau Soleil

language

Engleski

location

Villars-sur-Ollon, Švajcarska

Jedan od najstarijih privatnih internata u Švajcarskoj, nastava na engleskom, nastavni programi: IGCSE i IB Diploma, High School Diploma, učenici iz preko 45 zemalja.