Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

50% popust za školu engleskog u Njujorku

Učite engleski u srcu Njujorka, u školi u srcu Menhetna, pored Pete avenije i  Brajant parka. POPUST 50% na cenu kursa za sve prijave do 30. novembra 2023! Termin i trajanje kursa birate sami, minimum je 2 nedelje. Uz kurs bukiramo Vam smeštaj po izboru,  apliciramo za vizu i organizujemo put.

Njujork zasigurno predstavlja jedan od najuzbudljivijih gradova na planeti. Centar je finansija, kulture, umetnosti i zabave za sve generacije. Škola redovno organizuje aktivnosti za vreme kojih polaznici i nastavnici imaju priliku da se bolje upoznaju – tada Njujork postaje vaša učionica! Među ponuđenim aktivnostima su obilasci kulturnih i istorijskih znamenitosti, poludnevne i celodnevne ekskurzije u Boston ili Vašington, predstave na Brodveju, džez večeri ili odlasci na košarkaške utakmice i mnoge druge aktivnosti.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam