programi studiranja Velikoj Britaniji

Falmouth University

location

Falmut, Velika Britanija

Inovativni programi studiranja u Velikoj Britaniji.  Sve oblasti koje fakultet nudi u skladu su sa industrijom, a predavanja drže profesori koji su eksperti u svom polju.

fakultet dizajn biznis Parizu

IFA nudi široku ponudu jedinstvenih studijskih programa koji su kreirani u odnosnu na potražnju u modnoj industriji, u cilju pripreme studenata za život, izazove i posao nakon što završe svoje obrazovanje. Stipendije i do 100%.

online i redovne studije američki fakultet

Westcliff University je privatni univerzitet, osnovan kako bi obezbedio kvalitetno obrazovanje za studente koji žele da uđu u svet biznisa, edukacije, inžinjerstva i prava – industrija koje se poslednjih godina razvijaju neverovatnom brzinom.

Američki državni univerzitet u Nebraski

78% ovog univerziteta čine studenti iz Nebraske, dok su preostalih 22% internacionalni studenti koji dolaze iz preko 100 različitih zemalja sveta. UNL nudi preko 150 programa osnovnih studija koje traju 4 godine.

Studiranje na Kipru u Nikoziji

Near East University je  osnovan 1988. u Nikoziji, glavnom gradu oblasti Severni Kipar. NEU se smatra jednom od  najcenjenijih akademskih institucija Bliskog Istoka. Studiranje na Kipru u Nikoziji.

Internacionalni univerzitet u Mađarskoj

Fakultet je priznat u međunarodnim okvirima i akreditovan je od strane Ministarstva obrazovanja Mađarske i Odbora za akreditaciju. U svojoj ponudi ima pripremne programe, osnovne i master studije.

Studiranje u Irskoj Dublin

Studiranje u Irskoj na Dublin City University jednom od najinovativnijih i najnekonvencionalnih univerziteta u zemlji.

Technological University Dublin

Technological University Dublin, U fokusu fakulteta su istraživanja usmerena na tehnološki razvoj i inovacije, sa preko 20.000 studenata iz 85 zemalja sveta

Maynooth Univerzitet u Irskoj

Državni moderan univerzitet u Irskoj – Maynooth University snažno se fokusira na društveno-humanističke i prirodne nauke, a jednako je posvećen istraživanju, učenju i angažovanju studenata.