škola za hotelijerstvo gastronomiju

Ecole Ferrières

language

Engleski

location

Pariz, Francuska

U čuvenom zamku kod Pariza nalazi se Ecole Ferrières škola za hotelijerstvo, gastronomiju i menadžment luksuznih delatnosti.

vodeći državni univerzitet

University at Albany

language

Engleski

location

Olbani, SAD

University at Albany je vodeći državni univerzitet u regiji države Njujork, rangiran od strane Forbsa. 150 programa osnovnih studija, 125 postdiplomskih.

Link Campus University fakultet u Italiji

Link Campus University

language

Engleski

location

Rim, Italija

Link Campus University, fakultet u Italiji – Performing Arts, International Business, Digital Communication, Political Science, International Relations, Cyber Diplomacy

studije biznisa i menadžmenta u barseloni

Studije biznisa i menadžmenta na fakultetu ESEI u Barseloni. Student stiče diplomu britanskih državnih univerziteta (Anglia Ruskin ili Hertfordshire).

Jacobs University fakultet u Nemačkoj

Constructor University

language

Engleski

location

Bremen, Nemačka

Constructor University (nekadašnji Jacobs University) je privatni univerzitet u Bremenu osnovan 2001. godine, koji kao mlada i internacionalna institucija privlači visoko talentovane studente iz različith krajeva sveta, trenutno ga pohađa preko 1500 studenata iz više od 120 zemalja sveta.

studiranje u kini

Studiranje u Kini

language

Engleski, Kineski

location

Kina, Kina

cash

od 2000 $

Studiranje u Kini na najboljim univerzitetima na kineskom i engleskom jeziku. Veliki broj nalazi se na listi Top 100 svetskih univerziteta.

studije u ukrajini

Studije u Ukrajini

language

Engleski, Ruski, Ukrajinski

Studiranje u Ukrajini na najboljim fakultetima na engleskom jeziku. U Ukrajini postoje tri nivoa višeg obrazovanja: mlađe specijalističke studije, osnovne studije i master studije. Kako bi se prilagodili novim izazovima, ukrajinski univerziteti su se upustili u modernizaciju i reforme u skladu sa bolonjskim sistemom.

fakultet lepih umetnosti rim

Accademia Italiana je fakultet lepih umetnosti u Rimu. Programi u više oblasti dizajna, fotografije i novih medija.

fakultet lepih umestnosti u italiji

Accademia Italiana

language

Engleski, Italijanski

location

Firenca, Italija

Accademia Italiana je fakultet lepih umetnosti u Italiji osnovan 1984. u Firenci. Programi u više oblasti dizajna, fotografije i novih medija.