Ljubljana Gea College

Gea College

language

Engleski

location

Ljubljana, Slovenija

Gea College – fakultet u Sloveniji, u Ljubljani je privatni fakultet za preduzetništvo. Nudi osnovne studije na engleskom jeziku – Entrepreneurship (Bachelors Degree in Economics)

stipendije

Stipendium Hungaricum

language

Engleski, Mađarski

location

Mađarska, Mađarska

Studentima je na raspolaganju 29 institucija akreditovanih visokog obrazovanja širom Mađarske sa preko 600 edukativnih program na engleskom jeziku na svim nivoima (od osnovnih studija do doktorskih programa).

ucas ukpass aplication

Svi univerziteti u Velikoj Britaniji

language

Engleski

location

Velika Britanija, Velika Britanija

Vršimo apliciranje na državne univerzitete u Velikoj Britaniji kroz sistem UCAS i UKPASS.

corvinus university

Corvinus University

language

Engleski

location

Budimpešta, Mađarska

Corvinus University, koji pohađa gotovo 15.000 studenata, je najeminentnija mađarska visokoškolska ustanova u oblasti ekonomije, menadžmenta i društvenih nauka. Univerzitet se nalazi među prvih 50 na rang listi Financial Times European Masters in Management.

KDG studiranje u Evropi

Karel de Grote (KdG) University of Applied Sciences and Arts – studiranje u Evropi, u Belgiji sa obrazovnim fokusom na primenu teorijskog znanja.

Algonquin College

language

Engleski

location

Otava, Kanada

location

Pembruk, Kanada

location

Pert, Kanada

Algonquin College je državni koledž primenjenih umetnosti i tehnologije osnovan 1967. godine u Kanadi. Koledž ima tri kampusa – u Otavi, Pembroku i Pertu.

državni univerzitet u kanadi

Thompson Rivers University

language

Engleski

location

Kemlups, Kanada

Thompson Rivers University je državni univerzitet u Kanadi. Prednosti studiranja na ovom univerzitetu su plaćena radna praksa ili zaposlenje tokom studija.

LUT University top 600 najboljih univerziteta

LUT University

language

Engleski

location

Lahti, Finska

LUT University, studije na engleskom jeziku u Finskoj: School of Energy Systems, School of Engineering Science, School of Business and Management

Applied Sciences studiranje finskoj

LAB University of Applied Sciences- u Finskoj je veoma popularno, od ukupnog broja studenata fakulteta oko 10% (850) su internacionalni studenti.