business hospitality hotel management

Swiss Hotel Management School

language

Engleski

location

Lezen, Švajcarska

location

Montre, Švajcarska

Swiss Hotel Management School, studije iz oblasti: international business, hospitality, hotel management, events management i resort & wellness management

fakultet ugostiteljstvo hotelski menadžment

Hotel Institute Montreux

language

Engleski

location

Montre, Švajcarska

Fakultet HIM usmerava uspeh ambicioznih pojedinaca razvijanjem veština iz oblasti ugostiteljstvo, hotelski menadžment i Luxury Brand Management

najbolji fakultet za hotelijerstvo, glio institut

Glion Institute of Higher Education

language

Engleski

location

Montre, Švajcarska

GIHE,  se rangira u top tri škole u kategoriji “najbolji fakultet za hotelijerstvo” sa aspekta ostvarivanja internacionalne karijere, i sinom je za kvalitet koji Švajcarska predstavlja.  Ove rezultate je dalo istraživanje sprovedeno na menadžerima za zapošljavanje u hotelima sa 5* u preko 70 zemalja. 

César Ritz studije turizma

César Ritz Colleges

language

Engleski

location

Brig-Glis, Švajcarska

location

Le Bouveret, Švajcarska

location

Lucern, Švajcarska

César Ritz pruža kvalitetne studije za rukovodeće pozicijie u oblasti hotelijerstva i turizma, a kvalifikacije koje dodeljuje ova škola su svetski priznate.

bhms fakultet hotelijerstvo švajcarska

Privatni fakultet za hotelijerstvo i ugostiteljstvo locirana u srcu Lucerna, sa stručnom radnom praksom kao obaveznim delom programa studiranja.

Studije menadžmenta i tehnologija u Nemačkoj, SRH Hochschule Berlin

Fakultet u Nemačkoj, Berlin, privatni univerzitet primenjenih nauka akreditovan od strane države, studijski programi menadžment i tehnologija.

biznis i menadžment studije u Nemačkoj

IU International University of Applied Sciences

language

Engleski

location

Bad Honnef, Nemačka

location

Berlin, Nemačka

IUBH je univerzitet primenjenih nauka (biznis i menadžment) i prvi nemački univerzitet na kome su sva predavanja isključivo na engleskom jeziku, što je postavilo nove standarde intenacionalnog obrazovanja u državi Nemačka.

Povoljne studije u EU

Riga Technical University

language

Engleski

location

Riga, Letonija

RTU internacionalni tehnički univerzitet je moderan, a ujedno i najstariji takav u Baltičkoj regiji, osnovan još 1862. godine. Reč je o jednoj od vodećih i najvećih visokoobrazovnih institucija u Letoniji, na kojoj se obrazuje skoro 15.000 studenata godišnje.

Akreditovan američki fakultet Grčka

ACT je akreditovan američki fakultet u Solunu koji studentima pruža programe osnovnih, master i MBA studija i sve prednosti koje Grčka kao destinacija može da pruži: blizina, klima, povoljni troškovi studija i života.