najbolje rangiranih univerziteta u Velikoj Britaniji

Coventry University

location

Koventri, Velika Britanija

Studenti Coventy University imaju pristup najsavremenijoj opremi i objektima u svim oblastima studija, uključujući laboratorije za zdravlje, projektovanje i inženjering, izvođački studio i studio za umetnost, računarske centre, tehnološki park, centar za simulaciju i dr.

Studiranje London Southbank University

London Southbank University

location

London, Velika Britanija

Studiranje u Velikoj Britaniji na London Southbank University jednom od najvećih i najstarijih državnih univerziteta u Londonu, osnovanom 1892. godine.

Osnovne i master studije Engleskoj DeMonfort University

De Montfort University

location

Lester, Velika Britanija

Osnovne i master studije u Engleskoj na DMU koji  se nalazi na 20. mestu liste univerziteta u sa najvišom stopom zaposlenosti studenta nakon diplomiranja.

studije vizuelne i primenjene umetnosti

CSVPA pruža studije vizuelne i primenjene umetnosti kroz pripremne programe-dance, drama, music i osnovne i master studije-design, fashion, illustration…

Osnovne master studije Velikoj Britaniji

Canterbury Christ Church University

location

Kenterberi, Velika Britanija

Osnovne i master studije u Velikoj Britaniji  na Canterbury Christ Church University, pruža vrhunsko obrazovanje za 15.000 studenata iz celog sveta.

Studije biznisa u inostranstvu

HULT International Business School

location

Šangaj, Kina

location

Boston, SAD

location

San Francisko, SAD

location

London, Velika Britanija

Zašto su na HULT najbolje studije biznisa u inostranstvu? Biznis se ne može naučiti samo sedeći u učionici, zato Hult-ov jedinstveni nastavni program teži teoriji, ali daje priliku da se naučeno primeni i u stvarnom svetu, kroz rad u stvarnim kompanijama.