EU Business School fakultet

EU Business School

location

Minhen, Nemačka

location

Barselona, Španija

location

Ženeva, Švajcarska

EU Business School predstavlja jednu od vrhunskih privatnih poslovnih škola. Mogućnost školovanja na više lokacija – u Barseloni, Minhenu, Ženevi i Montreu.

business hospitality hotel management

Swiss Hotel Management School

location

Lezen, Švajcarska

location

Montre, Švajcarska

Swiss Hotel Management School, studije iz oblasti: international business, hospitality, hotel management, events management i resort & wellness management

fakultet ugostiteljstvo hotelski menadžment

Hotel Institute Montreux

location

Montre, Švajcarska

Fakultet HIM usmerava uspeh ambicioznih pojedinaca razvijanjem veština iz oblasti ugostiteljstvo, hotelski menadžment i Luxury Brand Management

najbolji fakultet za hotelijerstvo, glio institut

GIHE,  se rangira u top tri škole u kategoriji “najbolji fakultet za hotelijerstvo” sa aspekta ostvarivanja internacionalne karijere, i sinom je za kvalitet koji Švajcarska predstavlja.  Ove rezultate je dalo istraživanje sprovedeno na menadžerima za zapošljavanje u hotelima sa 5* u preko 70 zemalja. 

César Ritz studije turizma

César Ritz Colleges

location

Brig-Glis, Švajcarska

location

Le Bouveret, Švajcarska

location

Lucern, Švajcarska

César Ritz pruža kvalitetne studije za rukovodeće pozicijie u oblasti hotelijerstva i turizma, a kvalifikacije koje dodeljuje ova škola su svetski priznate.

bhms fakultet hotelijerstvo švajcarska

Privatni fakultet za hotelijerstvo i ugostiteljstvo locirana u srcu Lucerna, sa stručnom radnom praksom kao obaveznim delom programa studiranja.