Link Campus University fakultet u Italiji

Link Campus University, fakultet u Italiji – Performing Arts, International Business, Digital Communication, Political Science, International Relations, Cyber Diplomacy

fakultet lepih umetnosti rim

Accademia Italiana je fakultet lepih umetnosti u Rimu. Programi u više oblasti dizajna, fotografije i novih medija.

fakultet lepih umestnosti u italiji

Accademia Italiana

location

Firenca, Italija

Accademia Italiana je fakultet lepih umetnosti u Italiji osnovan 1984. u Firenci. Programi u više oblasti dizajna, fotografije i novih medija.

Luiss fakultet u centru Rima

Luiss University – fakultet u centru Rima pruža osnovne i master studije: Economics and Finance, Business and Management, Law i Political Science.

Marangoni škola za modu dizajn

Istituto Marangoni

location

Firenca, Italija

location

Milano, Italija

Instituto Marangoni – vodeća evropska škola za modu i dizajn, predavači su akademski profesori, modni kreatori, brend i marketing stručnjaci, modni urednici

NABA nudi osnovne i mater studije, kao i letnje programe od 2 do 6 nedelja. Karijerni centar akademije studentima daje mogućnost radne prakse i različite poslovne prilike, kao i podršku i pripremu za budući posao.

studiranje u Rimu

Studiranje u Rimu na američkom fakultetu John Cabot University osnovanom 1972. godine. Osnovne i master studije u srcu Večnog grada.

fakultet za dizajn u Firenci

FIDI je fakultet za dizajn u Firenci specijalizovan u oblastima arhitekture, grafičkog dizajna, dizajna nameštaja i enterijera.

akademija kostima i mode rim

Osim osnovnih i master studija moguće je pohađati i kratke programe u trajanju od nekoliko meseci, kao i letnje kurseve iz oblasti mode i dizajna.