Konsultacije sa obrazovnim institucijama iz inostranstva

Lorem Ipsum

Egida International i ove godine ima goste na Sajmu turizma u Beogradu naše kolege, predstavnike obrazovnih institucija iz inostranstva. Iskoristite priliku da se konsultujete i dobijete najbolje smernice za dalje školovanje, 22-25. februar 2018. na štandu Egide International u hali 2a.

 1. CATS College je vodeća internacionalna srednja škola u Velikoj Britaniji, sa kampusima u Londonu, Oksfordu i Kenterberiju. Saznajte sve što Vas zanima o tradicionalnom britanskom A level programu i međunarodnom IB diploma programu, kao i o mogućnosti dobijanja STIPENDIJE do 40%.

  Termini konsultacija: petak do 16.00h, subota i nedelja ceo dan

 2. ONCAMPUS pripremni program za studije na najboljim univerzitetima u SAD i Velikoj Britaniji. Odlična priprema za srednjoškolce koji imaju želju da upišu najbolje akademske programe i budu vrhunski studenti, da se kroz ove programe uspešno pripreme za dalje studije. Termini konsultacija: petak do 16.00h, subota i nedelja ceo dan

  Termini konsultacija: petak do 16.00h, subota i nedelja ceo dan

 3. Cambridge Visual and Performing Arts jedna je od vodećih obrazovnih ustanova u oblasti umetnosti, glume i muzike u Velikoj Britaniji. Ova institucija osnovana je 1985. godine i do današnjeg dana u svoju ponudu uvrstila je osnovne i master studije, kao i pripremu za master studije pod okriljem renomiranih obrazovnih institucija, poput University of Arts London, Kingston Universityi najčuvenije britanske pozorišne škole The Royal Academy of Dramatic Arts. Saznajte sve o letnjim kursevima iz oblasti glume, muzike, mode i dizajana, grafičkih ilustarcija, osnovnim BA i master studijama, kao i specijalističkim programima iz navedenih oblasti.

  Termini konsultacija: petak do 16.00h, subota i nedelja ceo dan

 4. Swiss Education Group (Cézar Ritz, SHMS-Swiss Hotel Management School, IHTTI School of Hotel Management, Culinary Arts Academy, HIM Hotel Institute Montreux) Grupacija od 5 prestižnih švajcarskih fakulteta za menadžment u hotelijerstvu, turizmu, ugostiteljstvu, gastronomiji, luksuznim uslužnim delatnostima, menadžment događaja – event management…). Studijske programe na ovima fakultetima izdvaja kombinovanje akademskog dela sa opsežnom radna praksa u trajanju od 4 do 6 meseci. Praksa se obavlja u kompanijama u Švajcarskoj i drugim zemljama sveta. Saznajte u koji upisnim rokovima postoje POPUSTI za buduće studente!

  Termin konsultacija: petak uz predhodnu najavu, subota ceo dan.

 5. BHMS – Business & Hotel Management School se nalazi u Lucernu, gradu koji je proglašen za najbolji grad za život u Švajcarskoj. Godišnje, BHMS pohađa najviše 400 studenata iz 35 zemalja sveta, i u ovom multinacionalnom okruženju studenti apsorbuju iskustvo koje je krucijalno za buduće lidere u globalnoj industriji – sposobnost da rade i komuniciraju sa ljudima različitog porekla. BHMS sarađuje sa velikim brojem međunarodnih agencija za zapošljavanje, a takođe učestvuje i u velikom broju sajmova zapošljavanja, da bi predstavio svoje diplomce globalnoj mreži poslodavaca.Predstavnik fakulteta će razgovarati sa zainteresovanim budućim studentima i njihovim roditeljima na teme: prednosti studiranja u Švajcarskoj, obavezna radna praksa na svakoj godini studija sa plaćenim poslom, finansijske olakšice za EGIDINE studente, smeštaj u kampusu fakulteta, mogućnosti za rad nakon studija.

  Termin konsultacija: svi dani Sajma

Želite da nastavite školovanje u inostranstvu?

Egida upisuje učenike i studente u srednje škole i fakultete širom sveta! Zakažite svoje BESPLATNO savetovanje, tokom kojeg ćemo se upoznati sa Vašim planovima, željama, ciljevima i pomoći Vam da odabere program koji će biti NAJBOLJI ZA VAS. Egida international nastoji da obezbedi najbolje finansijske uslove za svoje učenike I studente, za koje ostvarujemo popuste I stipendije u obrazovnim institucijama čiji smo ovlašćeni predstavnici.

Srednje škole u inostranstvu

 • Privatne škole sa internatom
 • Državne škole
 • Programi kulturne razmene

Studiranje u inostranstvu

 • Evropa
 • SAD
 • Kanada
 • Kina, Indija, Rusija, Ukrajina…

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *
reCAPTCHA

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".