Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

address Voj. Bogdana 36

fax 381-063.114.1310

Crna Gora

Podgorica

address Online rad sa klijentima

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

Kurs engleskog u Londonu, Jelenini utisci

Zadovoljstvo nam je kada se naši polaznici sa kurseva jezika u inostranstvu vrate puni pozitivnih utisaka i sa željom da ponovo putuju preko Egide.  Prenosimo vam utiske sa kursa engleskog jezika iz škole u Londonu:

Poštovana Slađana,

Izvinjavam se što se nisam ranije javljala, nisam bila u mogućnosti zbog poslovnih obaveza koje su me sačekale nakon Londona.

U prilogu Vam šaljem slike da Vam bar malo dočaram koliko sam uzivala na svom putu. Zaista jedno predivno iskustvo. Porodica je, kao sto ste i rekli, normalna, kulturna, staložena…Imali smo odličnu komunikaciju, dosta su čisti i nisam imala nikakvih problema.

Što se škole, toliko pozitivne atmosfere na jednom mestu odavno nisam videla…. Profesori su predivni i non-stop drže paznju studenata. Prvih 5 dana sam išla na Pre Intermediate, drugu nedelju sam imala predavanja u Intermediate grupi. Dosta brzo sam savladala jezik i sada nemam više problema u komunikaciji.

Jezik se uči velikom brzinom, svi su raspoloženi za razgovor nebitno gde se nalazili (škola, metro, restoran, ulica), tako da sam maksimalno koristila svaku priliku.

Moja najbolja drugarica ide takođe preko Egide na Maltu sutra – takođe na kurs, tako da sve pohvale za Vas…. Nastavljamo da putujemo sa Vama i naravno da se edukujemo sa Vama.

( doći ću čim budem bila u prilici )

HVALA NA SVEMU!!!!!!!!!

Srdačni pozdravi,

Jelena

Kurs engleskog u Londonu, Jelenini utisci

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam