EC Toronto 30+

124 Eglinton Ave W #400, Toronto, ON M4R 2G8, Canada

Ostale škole u Kanadi

Kanada

Kemlups

Niagara-on-the-Lake

Otava

Pembruk

Pert

Kursevi engleskog u Torontu za starije polaznike, uzrast 30+

EC Toronto 30+

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 780 CAD

Cenovnik

124 Eglinton Ave W #400, Toronto, ON M4R 2G8, Canada

Škola engleskog u Torontu, EC Toronto je smešten u Midtown-u, poslovnom centru grada. Nudeći prijateljsku atmosferu u moderno opremljenim prostorijama sa prostranim učionicama i prijatnim osobljem, nudi i kurseve engleskog jezika u grupama sa zrelijim polaznicima (preko 30 godina).

Škola

EC Toronto

EC English Centre je organizacija osnovana davne 1905. godine, specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Danas u sklopu EC organizacije posluju čak 24 škole jezika.

Ova škola engleskog u Torontu je smešten u Midtown-u, poslovnom centru grada. Nudeći prijateljsku atmosferu u moderno opremljenim prostorijama sa prostranim učionicama i prijatnim osobljem, škola u Torontu predstavlja nezaboravno iskustvo svakom polazniku. Na ovom programu zreliji polaznici imaju priliku da dele svoja iskustva sa kolegama bliskim po godinama i razmišljanju.

Vreme van nastaveNiagara vodopadi, Royal Ontario muzej, Canada’s Wonderland, Ontario Place i Art Gallery of Ontario neke su od znamenitosti koje polaznici kursa mogu da posete u slobodno vreme.

Nezaobilazni su svakako i poseta Internacionalnom filmskom festivalu u Torontu, kampovanje u Algonquin parku, obilazak čuvenog CN tornja i dr. Osim toga, polaznici su u prilici da upoznaju multikuturalno okruženje i ispune svoje vreme brojnim zabavnim sadržajima.

škola engleskog u Torontu

Destinacija

Toronto

Toronto, glavni grad provincije Ontario, najveći je grad u Kanadi i predstavlja globalni centar za biznis, finansije, umetnost i kulturu. Pored brojnih vrtoglavih nebodera, dinamična metropola ima mnoštvo zelene površine poput čuvenog Queen’s Park-a, High Park-a i dr.

Sa svojim brojnim kulturnim institucijama, muzejima, galerijama, festivalima i javnim događajima, istorijskim spomenicima, sportskim aktivnostima i sjajnim mestima za zabavu, Toronto predstavlja omiljenu destinaciju miliona turista svake godine.

skola engleskog u torontu

Kursevi

U ponudi programa 30+ su sledeći kursevi:

Standardni engleski

20 časova nastave nedeljno

Poluintenzivni engleski

24 časa nastave nedeljno

Poslovni engleski

20 + 10 časova nedeljno

Intenzivni engleski

30 časova nastave nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA – Na raspolaganju je više opcija u zavisnosti od kriterijuma i izbora polaznika. Zajednički stanovi podrazumevaju veću nezavisnost i boravak u internacionalnom okruženju. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu sobu sa privatnim ili zajedničkim kupatilom (kupatilo deli više polaznika), a cenom nisu obuhvaćeni obroci. Stanovi su od škole udaljeni od 15 minuta hoda do 25 minuta gradskim prevozom. Smeštaj u rezidenciji za nijansu je privatniji smeštaj od zajedničkog stana, ali isto podrazumeva internacionalno okruženje. Kod ove opcije smeštaja reč je o jednokrevetnim sobama sa privatnim ili polu-privatnim kupatilom i cenom su obuhvaćeni obroci (noćenje sa doručkom, pun pansion). Rezidencije su od škole udaljene oko 25 minuta gradskim prevozom.

Za one polaznike koji žele da praktikuju jezik nakon časova, ali i da nauče ponešto o kanadskoj kulturi i načinu života, porodični smeštaj dobar je izbor. Porodice od škole mogu biti udaljene od 45 do 60 minuta prevozom. Smeštaj podrazumeva boravak  u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj (za dve osobe koje putuju zajedno) sobi na bazi polupasiona, a obroke priprema domaćin. Standard porodice podrazumevaju da polaznik kupatilo deli sa domaćinom.

EC Toronto 30+

124 Eglinton Ave W #400, Toronto, ON M4R 2G8, Canada

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".