Earlscliffe Easter

Earlscliffe, Shorncliffe Road, Folkestone, UK

Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnji kamp engleskog za decu u Londonu

Dulwich College

Cena: od 3000 £

Cenovnik

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Prestižni letnji kamp engleskog za decu 10-16 godina, Dulwich College. Nalazi se u južnom delu Londona, na oko 20 minuta od samog centra grada. Standardni kurs engleskog, priprema za IELTS i program “Mladi lideri”.

Škola

Dulwich College

Uzrast 10-16 godina

Organizacija Our World English Schools osnovana je 1989. godine i od tada obezbeđuje letnje kurseve engleskog jezika za decu. Sa skoro 30 godina iskustva u radu sa decom, škola je svake godine domaćin hiljadama polaznika iz preko 50 zemalja sveta.

Prestižni Dulwich College nalazi se u južnom delu Londona, a na oko 20 minuta gradskim prevozom od samog centra grada. Prostire se na oko 30 hektara zelene površine i raspolaže sa modernim učionicama, internatskim smeštajem, bazenom, sportskim objektima koji su na raspolaganju polaznicima i nadzorom odraslih.

prestižni letnji kamp engleskog

Destinacija

London

London je glavni grad, ali i muzički, modni, pozorišni, kulturni, komercijalni i turistički centar Engleske. Jedan je od najvećih turističkih centara u svetu, a godišnje ga posete milioni posetilaca iz različitih krajeva sveta. Ovaj kosmopolitski grad obiluje istorijskim znamenitostima koje su obeležja grada i po kojima je prepoznatljiv u svetu.

Prilikom posete Londonu nikako ne biste trebali da propustite obilazak simbola grada poput Palace of Westminster, Buckingham Palace, London Eye, Trafalgar Square. Tu su i znamenitosti poput muzeja Madam Tussauds, Tower of London, ali i mnoštvo muzeja, galerija, prodavnica, restorana i drugih atrakcija koje ovaj grad čine veličanstvenim i posebnim.

Dulwich College London

Nastava

Nastava se odvija u malim grupama (maks. 15 polaznika po grupi). Po dolasku u školu, svaki polaznik radi orijentacijski test jezika kako bi se rasporedio u adekvatnu jezičku grupu.
Deci su dostupni sledeći programi:

Engleski jezik i aktivnosti obuhvata nastavu engleskog jezika plus dodatne jezičkih aktivnosti i sport. Jezičke aktivnosti  mogu biti novinarstvo, kreativno pisanje, kuvanje, gluma…Program mladi lideri kreiran je za decu koja imaju viši nivo engleskog jezika i zele da se fokusiraju na političke, ekonomske i globalne teme. Program podrazumeva i savete o upisu top britanskih univerziteta.
Intenzivna priprema za IELTS namenjena je deci koja žele da poboljšaju svoje veštine polaganja ispita i akademskog engleskog jezika.

 

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavne aktivnosti – Škola organizuje vannastavne aktivnosti i ekskurzije koje upotpunjuju boravak učenika. Vreme posle nastave predviđeno je za različite izazove, sportove (gimnastika, košarka, odbojka, plivanje, tenis…) takmičenja, potraga za blagom, roštilj, veče talenta, ali i slobodno vreme za druženje.

Programom su obuhvaćene i dve ekskurzije nedeljno. Jedna ekskurzija uvek obuhvata obilazak Londona i njegovih znamenitosti – Buckingham Palace, The Tower of London, Madam Tussauds, Warner Bros… Druga ekskurzijka može biti obilazak okolnih gradova poput Brajtona, Lidsa, Kembridža, Oksforda ili drugih.

 

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u rezidenciji koja se nalazi u okviru kampusa škole, te je sve na jednom mestu: nastava, smeštaj i neke vannastavne aktivnosti. Sobe u kojima su deca smeštena mogu biti jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne, a većina soba ima privatno kupatilo. U cenu programa uključen je pun pansion, a obroci se služe u kantini u kampusu. Polaznicima su na raspolaganju i zajedničke prostorije za druženje i odmor nakon nastave, a prostorije poseduju televiziju, DVD i druge pogodnosti.

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".