Onlajn kursevi engleskog jezika u internacionalnim grupama

Sprachcaffe - Online

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 68 €

Cenovnik

Onlajn (online) kursevi engleskog jezika za polaznike uzrasta 14+ godina (tinejdžeri i odrasli) – Sprachcaffe nudi mogućnost učenja jezika kroz onlajn nastavu od strane profesora kojima je to maternji jezik, a uz podršku odlično osmišljene interaktivne platforme.

Škola

Sprachcaffe

Sprachcaffe lanac škola stranih jezika omogućava učenje 7 svetskih jezika na čak 30 destinacija širom sveta. Ono što školu izdvaja je preko 35 godina iskustva i činjenica da spada u 10 najvažnijih svetskih organizacija za učenje stranih jezika, kako ocenjuje Language Travel Magazine. Sprachcaffe nudi mogućnost učenja jezika kroz onlajn nastavu od strane profesora kojima je to maternji jezik, a uz podršku odlično osmišljene interaktivne platforme. U ponudi su grupni i individualni onlajn časovi jezika koji su dostupni putem računara, tablet uređaja ili mobilnog telefona.

Na kurs mogu da se prijave polaznici od 14 i više godina.

Nastava

GRUPNA NASTAVA podrazumeva usavršavanje standardnog engleskog jezika, odnosno gramatičkih struktura, razvoj vokabulara i osnovnih jezičkih veština poput pisanja, govora, razumevanja i slušanja. U pitanju je interaktivan rad i direkna upotreba jezika u grupi od 4 do 7 polaznika, koji se raspoređuju po nivoima znanja. Procena znanja obavlja se putem onlajn testa jezika. Kurs počinje svakog ponedeljka, a mogu ga pohađati polaznici svih nivoa znanja. Polaznik bira broj časova u toku nedelje, kao i vremenski period u kom želi da pohađa nastavu. Škola takođe nudi mogućnost organizovanja i posebnih modula nastave, kao što su: Business English, priprema za testove i sl.

INDIVIDUALNA I POLUNIDIVIDUALNA NASTAVA može biti usmerena na standardni engleski jezik, na određene delove jezika (gramatika, vremena), ali i na engleski za potrebe različitih profesija. Odvija se na isti način kao i grupna nastava, putem onlajn platforme sa profesorom, ali sa tom razlikom što se časovi odvijaju 1 na 1 (profesor/učenik). Individualna nastava je dosta fleksibilna, pa polaznik može da odabere ukupan broj časova koliko nedeljno želi da pohađa (10 ili 20 časova nedeljno), kao i termin nastave. Takođe, moguće je organizovati i poluindividualnu nastavu 1:2 gde nastavu pohađaju samo dva polaznika istog nivoa znanja.

Nakon završetka odabranog kursa jezika, kao i kod standardne nastave u učionici, svi polaznici rade test kako bi se procenio napredak tokom kursa i dobijaju sertifikat škole.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".