Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London, UK

DLD College

DLD College London, Westminster Bridge Road, London, UK

Kensington Park School

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, United Kingdom

TASIS The American School in England

TASIS The American International School in England, Coldharbour Lane, Thorpe, UK

Box Hill School

Box Hill School, London Rd, Dorking, UK

CATS College London

CATS London, 43-45 Bloomsbury Square, Holborn, London WC1A 2RA, UK

Muška srednja škola u Velikoj Britaniji

Dulwich College

Program za školsku 2020/21. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Dulwich College, Dulwich Common, London, UK

Muška srednja škola u Velikoj Britaniji

Nastavni programi GCSEA level

 

Škola

Dulwich College

Ovo je jedna od najčuvenijih škola za dečake u Velikoj Britaniji.  Nalazi se u južnom delu Londona, na samo 8 km od centra. Ova prestižna škola se nalazi u impresivnom zdanju na imanju od 28 hektara. Pored glavne zgrade škole u kampusu se nalaze i učionice grupisane u blokove (naučni blok, muzička škola, specijalizovane učionice za matematiku, umetnost), tri biblioteke sa preko 30.000 knjiga, cd i dvd izdanja. Škola ima i impresivan umetnički program koji obuhvata umetnost, dramu i muziku. Učenici izlažu svoje radove, učestvuju u predstavama, a đaci kojima je muzika jedno od glavih interesovanja upisuju presttižne mizičke konzervatorijume po završetku ove škole, što najbolje svedoči o kvalitetu programa.

Pri kampusu se nalazi i sportski centar sa velikom sportskom salom, fitnes centrom i zatvorenim bazenom. Škola poseduje i veliki broj sportskih terena namenjenih različitim sportovima. Đacima je na raspolaganju veliki broj sportova: ragbi, fudbal, hokej, kriket, atletika, veslanje, badminton, skvoš, tenis, stoni tenis, plivanje, vaterpolo, košarka, triatlon, mačevanje, odbojka, jahanje i dr. Đaci mogu da pristupe različitim klubovima i društvima koje vode dečaci posle nastave i tokom pauze za ručak. U školi je aktivno preko 50 različitih klubova i udruženja.

Škola ima četiri bording kuće. Za decu od 9. do 11. razreda sobe su zajedničke, a za starije đake sobe su jednokrevetne sa sopstvenim kupatilom.

srednja škola za dečake u Enngleskoj

Lokacija škole: London

Godina osnivanja: 1619.

Tip škole: muška škola

Starosna struktura: svi učenici: 3- 18 godina, internat: 11 – 18 godina

Broj učenika: 1480, učenici u internatu: 140

Najbliži aerodromHeathrow Gatwick na 60 minuta od škole

Nastavni programi GCSEA level

Školska uniforma: da

Cena za internacionalne učenike za školsku 2020/21. godinu: 44.346 £

Dodatni troškovi: prijava 10.700 rsd (ili 90 €), prijemni ispit 150 £ ukoliko se polaže u Velikoj Britaniji i 300 £  ukoliko se polaže izvan Velike Britanije,  depozit 3.700 £, knjige i nastavni materijal, osiguranje, dodatni časovi, troškovi ispita, troškovi ekskurzija, izleta, uniforme, avio karte, vize, transferi…

muška srednja škola u Velikoj Britaniji

Izdvajamo

  • Đaci predstavnici preko 20 nacionalnosti;
  • Akademski selektivna škola čiji učenici postižu vrhunske rezultate.

Uslovi upisa

Svi kandidati za upis polažu prijemni ispit. On zavisi od razreda koji učenik upisuje. Učenici koji upisuju A level program (12. razred) polažu ispite predmeta koja planiraju da slušaju tokom A level programa, kao i engleski jezik. Pored rezultata testova potrebna je diploma osnovne škole i svedočanstva prethodnih razreda, slika pasoša, pasoška fotografija i izvod iz matične knjige rođenih.

Rok za apliciranje za A level za školsku 2021/22. godinu je 30.10.2020!

Egida International zastupa učenika u izabranoj školi i pomaže mu da dobije što je moguće bolje finansijske, školske i smeštajne uslove. Važno je da se na vreme počne sa procesom, odabirom škole i prijavljivanjem, s obzirom na to da najbolje škole imaju limitiran broj mesta i često liste čekanja. Nakon razgovora sa učenikom i njegovom porodicom, na kojem analiziramo interesovanja učenika, planove za kasniju oblast studiranja, dosadašnje školske rezultate, kao i planirani budžet, dajemo predlog najadekvatnijih škola i srednjoškolskih programa.

Egida Vas vodi kroz celokupan proces aplikacije i upisa u željenu školu. Pomažemo u sastavljanju motivacionih pisama, pisama preporuke i izbora svih pratećih dokumenta, popunjavamo i šaljemo aplikacije za željenu školu i apliciramo za vizu za učenika. Da bismo Vam olakšali donošenje konačne odluke o izboru škole, organizujemo Vam posetu, obilazak i razgovor sa akademskim timom i učenicima škola koje su Vam se najviše svidele.

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".