Living Learning English

Great Britain

LAL Schools - Digital Summer School

Castle Street Berkhamsted Herts HP4 2BB England

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

EC Academy - Wellington School

Wellington School, South St, Wellington TA21 8NT, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnja škola kodiranja i filma

LAL Schools - Digital Summer School

Cena: od 855 £

Cenovnik

Castle Street Berkhamsted Herts HP4 2BB England

Letnja škola kodiranja i filma u internatu Berkhamsted School. Škola se nalazi u samom centru grada i obuhvata dva kampusa, jedan iz 1542. godine i drugi koji ima moderne i impresivne objekte za decu. Dostupan i klasičan program engleskog jezika.

Škola

LAL Language Centers

LAL Language Centers je organizacija za podučavanje engleskog jezika koja sa ponosom ističe preko 25 godina iskustva u edukaciji internacionalnih polaznika. Ova organizacija ima školske centre za odrasle i decu u 17 gradova, odnosno 6 zemalja sveta.

Program za decu odvija se pri jednoj od najuspešnijih i najpoznatijih internatskih škola pod patronatom kraljice Elizabete II, Berkhamsted School. Škola se nalazi u samom centru grada i obuhvata dva kampusa, jedan koji datira od njenog osnivanja 1542. godine i drugi koji ima moderne i impresivne objekte za decu – prostrano dvorište, učionice, sportsku halu, teniski teren, bazen, prostorije za druženje, WiFi i još mnogo toga.

letnja škola kodiranja i filma

Destinacija

Berkamsted

Berkamsted je mali grad severno od Londona koji zauzima vrlo važno mesto u istojii Engleske i koji ima korene u kraljevskoj prošlosti. Dom je fascinantnih arhitektonskih stilova i prepoznatljiv je po dobroj hrani.

Ovaj idilični gradić leži na čuvenom Grand Union kanalu, a udaljen je svega pola sata vozom od najužeg centra Londona, odnosno njegove prve zone. Pored Berkhamsted dvorca koji datira još iz 10. veka, u okolini ovog mesta ima mnoštvo znamenitosti i atrakcija koje vredi obići, a okruženje je vrlo bezbedno za boravak dece i njihovo učenje.

Berkamsted

Nastava

LAL u ovom centru organizuje tri programa za decu:

CLASSIC SUMMER (9-17 godina) program sastoji se od različitih interaktivnih aktivnosti tokom celog dana. Nastava engleskog jezika sastoji se od 15 sati nedeljno i odvija se prepodne ili poslepodne, dok je ostatak dana predviđen za kulturalne, edukativne ili rekreativne aktivnosti. Kroz program se podstiče druženje kroz komunikaciju čime se dodatno vežba konverzacija van učionice.

CODING SUMMER (11-17 godina) program kombinuje učenje engleskog jezika (15 sati nedeljno) sa časovima programiranja (6 sati nedeljno). Program kodiranja sastoji se od pisanja kodova pri čemu se koristi najnovi Raspberry Pi 3 Model B+, a na kraju programa deca dobijaju svoj lični Raspberry Pi da mogu da nastave da uče kada se vrate kući. Pored programa tu je i mnoštvo vannastavnih aktivnosti u popodnevom i večernjem terminu.

FILM-MAKING SUMMER (11-17 godina) program kombinuje učenje engleskog jezika (15 sati nedeljno) sa časovima pravljenja filma kao što to rade profesionalci (7,5 sati nedeljno). Tokom programa deca uče o različitim kinematografskim tehnikama, o razvoju priče, obilaze popularni Warner Brother’s Harry Potter Studio, dok je slobodno vreme predviđeno za druženje i vannastavne aktivnosti.

Sva tri programa obuhvataju kurs engleskog jezika koji je namenjen polaznicima svih nivoa znanja, dok je za programe iz određene sfere interesovanja neophodno predznanje engleskog jezika (minimum  A2). Nastava se odvija u grupama od maksimalno 15 polaznika.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Slobodno vreme predviđeno je za različite zabavne aktivnosti i druženje. Pored radionica u kampusu (crtanje po majicama, slikanje po staklu…), kvizova, večeri talenta, karaoka, tematskih večeri, takmičenja, mini olimpijskih igara i žurki, tu su i različiti sportovi poput košarke, badmintona, fudbala, odbojke, plivanja i tenisa.

Tokom nedelje se organizuje i jedna celodnevna i jedna poludnevna ekskurzija koje su obuhvaćene cenom (primer: London, St. Albans…), dok se nedeljom organizuju i dodatne ekskurzije uz doplatu (primer: Harry Potter Studio).

Smeštaj i obroci

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u rezidenciji u kampusu škole Berkamsted. Smeštaj u kampusu sastoji se od dve rezidencije koje imaju sobe sa 2-4 ili 6 kreveta.  Kupatila su zajednička i nalaze se na svakom spratu, a jedno kupatilo deli maksimum 8 polaznika. U rezidenciji je obezbeđen pun pansion.

Transfer od/do aerodroma Heathrow je uključen u cenu (u određeno vreme), dok je za ostale aerodrome uz doplatu.

LAL Schools - Digital Summer School

Castle Street Berkhamsted Herts HP4 2BB England

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".