KEMBRIDŽ Embassy Summer, Bellerbys College

Bellerbys College, Arbury Rd, Cambridge CB4 2JF, UK

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Plus, Iona College

715 North Ave, New Rochelle, NY 10801, USA

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

LIMASOL English in Cyprus

Kremmastis Road, Episkopi 3505, Cyprus

BUDŽIBA Easy School of Languages

Bella Vista Hotel Malta, Qawra Coast Road, St Paul's Bay

MAJAMI & ORLANDO Mla, Lynn University

Lynn University, 3601 North Military Trail, Boca Raton, FL 33431, USA

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Mla, Pitzer College

1050 N Mills Ave, Claremont, CA 91711, USA

BEČ ActiLingua Academy

Favoritenstraße 15, 1040 Wien, Austria

SAFOLK PGL, Bawdsey Manor

PGL Bawdsey Manor, Bawdsey, Woodbridge IP12 3BH, United Kingdom

POLAZAK SA PRATNJOM U LETNJI KAMP NA KIPRU

LIMASOL English in Cyprus

Cena: 1610 €

Cenovnik

Kremmastis Road, Episkopi 3505, Cyprus

Kipar letnji kamp engleskog jezika za decu, sa pratnjom. Tokom dvonedeljnog boravka učenici će imati 2 celodnevne i 4 poludnevne ekskurzije. U zavisnosti od rasporeda, ekskurzije uključuju dnevne i večernje obilaske znamenitosti.

POLAZAK SA PRATNJOM

Škola

English in Cyprus

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 7-17 godina

Termin programa: 02.08-16.08.2020. 

Program za mlade škole English in Cyprus je veoma zanimljiv za polaznike svih uzrasta, insistira se na druženju i razvijanju osećaja zajedništva specifičnim za kampove za mlade, a tokom celog dana se govori engleski jezik. U okviru hotela u kojem deca borave, kao i u okviru škole, na raspolaganju 24h je osoblje koje ima sertfikat iz prve pomoći, spasioci su na bazenu i na plaži, a ukupan odnos osoblja prema deci je 1:15, što jasno ukazuje na konstantan nadzor i brigu o polaznicima.

Kipar letnji kamp engleskog

Destinacija

Limasol

Kipar je prelepo ostrvo, treće po veličini u Mediteranu i moderna država sa impresivnom istorijom., bio je britanska kolonija, a 1960. godine stiče nezavisnost, engleski jezik je u širokoj upotrebi i vozi se sa leve strane. Ostrvo ima 326 sunčanih dana godišnje i najčistiju morsku vodu u Evropi, široke i uređene plaže, planine sa izvorima slatke vode i bogatu istoriju sa tragovima grčke, rimske, vizantijske, otomanske i britanske kulture. Ipak, najlepša legenda o ostrvu po kojoj ga i zovu “ostrvo ljubavi” je da je na njemu iz morske pene rođena boginja Afrodita.

Limasol je turistički centar ostrva, odlikuju ga vrhunske plaže, šetališta, šoping zone i velika luka, a grad ima i ostatke bogate istorije Kipra (stara luka, srednjevekovni dvorac, crkve i manastiri). U Limasolu je veliki broj muzeja koja čuvaju istoriju ovog dela Mediterana. Limasol je drugi najveći grad na ostrvu posle Nikozije, a zanimljiva činjenica je da je najjužniji grad Evrope.

škola engleskog na moru

Nastava

Nastava se odvija u gimnaziji koja poseduje savremeno opremljene, klimatizovane učionice, a školski autobus vozi učenike od hotela do škole (samo 10 minuta vožnje). Radi se u malim grupama, od maksimalno 15 polaznika. Po dolasku u školu, svi polaznici rade orijentacijski test i nakon procenjenog nivoa znanja raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe. Nakon završenog kursa jezika, radi se test radi procene postignuća tokom trajanja kursa i dobijaju sertifikat.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv program nakon časova za koji je zadužen posvećen tim sastavljen od mladih, motivisanih, talentovanih animatora, a svaki se izdvaja posebnom veštinom (plesači, glumci, sportisti…). Svi su prošli  i dodatnu obuku da bi njihov rad sa decom bio zabavan i bezbedan. Dnevne aktivnosti mogu biti odlasci na različite plaže i akva parkove, aktivnosti u hotelskom bazenu, sportovi na vodi, dok večernje aktivnosti uključuju tradicionalno kipransko veče, zabavu na plaži, disko večeri, karaoke, večeri talenta i drugo.

Tokom dvonedeljnog boravka učenici će imati 2 celodnevne i 4 poludnevne ekskurzije. U zavisnosti od rasporeda, ekskurzije uključuju dnevne i večernje obilaske znamenitosti Limasola, krstarenje iz luke u Pafosu, obilazak Nikozije, Larnake, planine Troodos, Ayia Nape, obilaske tradicionalnih kipranskih seoca i mnoge druge.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

letnji kamp engleskog Kipar

Smeštaj i ishrana

Smeštaj i ishrana su organizovani u aparthotelu Tasiana Star, u turističkom delu Limasola, na pešačkoj udaljenosti od najbližih plaža. Učenici su smešteni u trokrevetne i četvorokrevetne sobe (mini apartman od dve dvokrevetne sobe) sa sopstvenim kupatilom, frižiderom, klima uređajem i balkonom. Hotel ima otvoreni bazen i WiFi internet pristup u svim delovima. Obroci se služe u restoranu hotela, uključen je pun pansion, služi se tradicionalna mediteranska kuhinja. Na dane izleta učenici dobijaju lanč paket za ručak (sendvič, voda, voće, slatki biskvit i grickalice).

Utisci

Kipar letnji kamp engleskog jezika za decu, sa pratnjom

Srednjoškolsko iskustvo iz Amerike – u Americi se velika pažnja posvećuje talentovanim učenicima, imaju značajnu podršku i stručnu pomoć profesora.

Akreditacije

LIMASOL English in Cyprus

Kremmastis Road, Episkopi 3505, Cyprus

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".