KEMBRIDŽ Embassy Summer, Bellerbys College

Bellerbys College, Arbury Rd, Cambridge CB4 2JF, UK

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Plus, Iona College

715 North Ave, New Rochelle, NY 10801, USA

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

LIMASOL English in Cyprus

Kremmastis Road, Episkopi 3505, Cyprus

BUDŽIBA Easy School of Languages

Bella Vista Hotel Malta, Qawra Coast Road, St Paul's Bay

MAJAMI & ORLANDO Mla, Lynn University

Lynn University, 3601 North Military Trail, Boca Raton, FL 33431, USA

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Mla, Pitzer College

1050 N Mills Ave, Claremont, CA 91711, USA

BEČ ActiLingua Academy

Favoritenstraße 15, 1040 Wien, Austria

SAFOLK PGL, Bawdsey Manor

PGL Bawdsey Manor, Bawdsey, Woodbridge IP12 3BH, United Kingdom

Ostali polasci sa pratnjom

POLAZAK SA PRATNJOM U LETNJI KAMP NA KIPRU

LIMASOL English in Cyprus

Cena: 1610 €

Cenovnik

Kremmastis Road, Episkopi 3505, Cyprus

Kipar letnji kamp engleskog jezika za decu, sa pratnjom. Tokom dvonedeljnog boravka učenici će imati 2 celodnevne i 4 poludnevne ekskurzije. U zavisnosti od rasporeda, ekskurzije uključuju dnevne i večernje obilaske znamenitosti.

POLAZAK SA PRATNJOM

Škola

English in Cyprus

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 7-17 godina

Termin programa: 02.08-16.08.2020. 

Program za mlade škole English in Cyprus je veoma zanimljiv za polaznike svih uzrasta, insistira se na druženju i razvijanju osećaja zajedništva specifičnim za kampove za mlade, a tokom celog dana se govori engleski jezik. U okviru hotela u kojem deca borave, kao i u okviru škole, na raspolaganju 24h je osoblje koje ima sertfikat iz prve pomoći, spasioci su na bazenu i na plaži, a ukupan odnos osoblja prema deci je 1:15, što jasno ukazuje na konstantan nadzor i brigu o polaznicima.

Kipar letnji kamp engleskog

Destinacija

Limasol

Kipar je prelepo ostrvo, treće po veličini u Mediteranu i moderna država sa impresivnom istorijom., bio je britanska kolonija, a 1960. godine stiče nezavisnost, engleski jezik je u širokoj upotrebi i vozi se sa leve strane. Ostrvo ima 326 sunčanih dana godišnje i najčistiju morsku vodu u Evropi, široke i uređene plaže, planine sa izvorima slatke vode i bogatu istoriju sa tragovima grčke, rimske, vizantijske, otomanske i britanske kulture. Ipak, najlepša legenda o ostrvu po kojoj ga i zovu “ostrvo ljubavi” je da je na njemu iz morske pene rođena boginja Afrodita.

Limasol je turistički centar ostrva, odlikuju ga vrhunske plaže, šetališta, šoping zone i velika luka, a grad ima i ostatke bogate istorije Kipra (stara luka, srednjevekovni dvorac, crkve i manastiri). U Limasolu je veliki broj muzeja koja čuvaju istoriju ovog dela Mediterana. Limasol je drugi najveći grad na ostrvu posle Nikozije, a zanimljiva činjenica je da je najjužniji grad Evrope.

škola engleskog na moru

Nastava

Nastava se odvija u gimnaziji koja poseduje savremeno opremljene, klimatizovane učionice, a školski autobus vozi učenike od hotela do škole (samo 10 minuta vožnje). Radi se u malim grupama, od maksimalno 15 polaznika. Po dolasku u školu, svi polaznici rade orijentacijski test i nakon procenjenog nivoa znanja raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe. Nakon završenog kursa jezika, radi se test radi procene postignuća tokom trajanja kursa i dobijaju sertifikat.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv program nakon časova za koji je zadužen posvećen tim sastavljen od mladih, motivisanih, talentovanih animatora, a svaki se izdvaja posebnom veštinom (plesači, glumci, sportisti…). Svi su prošli  i dodatnu obuku da bi njihov rad sa decom bio zabavan i bezbedan. Dnevne aktivnosti mogu biti odlasci na različite plaže i akva parkove, aktivnosti u hotelskom bazenu, sportovi na vodi, dok večernje aktivnosti uključuju tradicionalno kipransko veče, zabavu na plaži, disko večeri, karaoke, večeri talenta i drugo.

Tokom dvonedeljnog boravka učenici će imati 2 celodnevne i 4 poludnevne ekskurzije. U zavisnosti od rasporeda, ekskurzije uključuju dnevne i večernje obilaske znamenitosti Limasola, krstarenje iz luke u Pafosu, obilazak Nikozije, Larnake, planine Troodos, Ayia Nape, obilaske tradicionalnih kipranskih seoca i mnoge druge.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

letnji kamp engleskog Kipar

Smeštaj i ishrana

Smeštaj i ishrana su organizovani u aparthotelu Tasiana Star, u turističkom delu Limasola, na pešačkoj udaljenosti od najbližih plaža. Učenici su smešteni u trokrevetne i četvorokrevetne sobe (mini apartman od dve dvokrevetne sobe) sa sopstvenim kupatilom, frižiderom, klima uređajem i balkonom. Hotel ima otvoreni bazen i WiFi internet pristup u svim delovima. Obroci se služe u restoranu hotela, uključen je pun pansion, služi se tradicionalna mediteranska kuhinja. Na dane izleta učenici dobijaju lanč paket za ručak (sendvič, voda, voće, slatki biskvit i grickalice).

Utisci

Kipar letnji kamp engleskog jezika za decu, sa pratnjom

Srednjoškolsko iskustvo iz Amerike – u Americi se velika pažnja posvećuje talentovanim učenicima, imaju značajnu podršku i stručnu pomoć profesora.

Akreditacije

LIMASOL English in Cyprus

Kremmastis Road, Episkopi 3505, Cyprus

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".