BRAUNVALD - zimski ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON Embassy Summer, South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

BEČ Actilingua Academy

Actilingua Academy Summer School Vienna, Favoritenstraße, Vienna, Austria

PARIZ Alpadia, Passy

La Salle - Passy Buzenval, Avenue Otis Mygatt, Rueil-Malmaison, France

VINDZOR Plus, Wellington College

Wellington College, Duke's Ride, Berkshire, Crowthorne, UK

LARNAKA, English in Cyprus

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Plus, Iona College

Iona College, North Avenue, New Rochelle, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

St Martin's College, Triq Is- Swatar, Msida, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Plus, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

Wiltshire, PGL - Liddington

PGL Liddington, Foxhill, Liddington, Swindon, UK

Ostali polasci sa pratnjom

Belgija

Bugarska

Dubai

Evropa

Finska

Grčka

Holandija

Irska

Italija

Japan

Južnoafrička republika

Kanada

Kina

Latinska Amerika

Letonija

Maroko

Mađarska

Nemačka

Online

Rusija

Slovenija

Španija

Turska

Ukrajina

AVANTURISTIČKI KAMP U VELIKOJ BRITANIJI, POLAZAK SA PRATNJOM

Wiltshire, PGL - Liddington

Cena: 1695 £

Cenovnik

PGL Liddington, Foxhill, Liddington, Swindon, UK

Avanturistički kamp u Engleskoj i škola engleskog na imanju koje se prostire na 60 hektara površine. Pored nastave engleskog program podrazumeva veliki izbor vannastavnih aktivnosti avanturističkog tipa, kao i 4 ekskurzije za vreme trajanja programa, od kojih je jedna i poseta Londonu.

PROGRAM SA PRATNJOM

POPUST 100 £ za prijave do 31.05.2022.

Škola

PGL, Liddington

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 7-17 godina

Termin programa: 30.07-13.08.2022.

POPUST 100 £ za prijave do 31.05.2022.

Jedna od najpoznatijih asocijacija na Veliku Britaniju svakako su njena priroda i seoski predeli i pejzaži. Upravo u takvom okruženju se nalazi najpopuraniji i najsadržajniji PGL centar – Lidington, koji je ujedno i veoma dobro povezan sa Londonom i okolnim gradovima.

PGL je vodeći organizator zabavnih i avanturističkih kampova koje tokom cele godine posećuju učenici, ali i cele porodice iz Velike Britanije radi druženja, team building programa i uživanja u prirodi. Internacionalnim polaznicima ovi kampovi pružaju i mogućnost učenja engleskog jezika. Letnji kursevi za decu se organizuju na velikom broju lokacija širom Velike Britanije, a škole, kao i rezidencije u kojima su deca smeštena, nalaze se na istom kampusu, tako da su na jednom mestu obezbeđeni nastava, ishrana, smeštaj i kompletan društveni program.

Destinacija

Lidington

U centru Lidington koji se prostire na 60 hektara površine, učenicima je na raspolaganju veliki izbor aktivnosti uključujući i aktivnosti na vodi s obzirom na činjenicu da se na imanju nalaze dva jezera. Jedna od specifičnosti centra je i jedinstvena staza po krošnjama drveća. Kapaciteti uključuju fudbalske terene, sportske terene sa reflektorima za večernje aktivnosti i zatvorenu sportsku halu. Takođe, u centralnoj zgradi se nalaze savremeno opremljeni prostor za druženje i opuštanje nakon nastave i aktivnosti.

Nastava

Nastava

Nastava je osmišljena sa ciljem da unapredi znanje i poboljša upotreba engleskog jezika. Akcenat je na konverzaciji i kroz mnogobrojne debate, diskusije, igre i vežbanje situacija obogaćuje se rečnik. Teme su prilagođene uzrastu polaznika. Maksimalan broj đaka po grupi je 12 i takva internacionalna grupa dece funkcioniše kao tim, kako na nastavi tako i van nastave tokom poslepodnevnih aktivnosti.

Vannastavne aktivnosti

Vannastavne aktivnosti su fokusirane na rad u grupi se razvija samopouzdanje, stiču liderske veštine i spretnost u opuštenoj i zabavnoj atmosferi. Internacionalna grupa koja je zajedno na nastavi, treba da nastavi da funkcioniše kao tim i tokom poslepodnevnih aktivnosti. Za uspešno izvršenje zadataka i prelaženje prepreka i poligona neophodno je da se učenici iz tima dogovaraju, predlažu ideju i donose odluke. Tokom svih aktivnosti učenici su pod nadzorom instruktora.

 • Abseilingvertikalno spuštanje koračanjem unazad, niz toranj
 • Aeroball – aktivnost na trambolini sa loptom
 • Buggy Building – pravljenje vozila od balvana
 • Canoing – savladavanje veštine veslanja i upravljanja kanuom
 • Climbing Wall – obuka za penjanje po zidu
 • Orienteering – obuka za čitanje mapa i pronalaženje zadatih punktova
 • Giant Swing ljuljaška na visini od 10 metara
 • Sensory Trail – timski prelazak staze u prirodi vezanih očiju, upoznavanje sa značajem ljudskih čula
 • Survivor – obuka za preživljavanje i pravljenje kampa u “divljini”, osnove navigacije i meteorologije
 • Jacob`s Laddertimsko penjanje na ogromne merdevine od balvana
 • Mačevanje
 • Obuka na trapezu i trambolini
 • Streličarstvo (luk i strele)
 • Sportovi i timske igre – Unihoc (varijanta hokeja bez klizaljki), Five-a-side football (verzija malog fudbala sa 5 igrača), Lacrosse (lopta se hvata, baca i prenosi specijalnim štapovima), odbojka…

U večernjim časovima su organizovane timske igre (Ambush, Capture The Flag, Splash, Photo Challenge, Robot Wars…) karaoke, disko, kvizovi, filmsko veče, logorska vatra… Internacionalni polaznici se druže sa ostalim timovima, a imaju priliku da upoznaju britansku decu učesnike ovih kampova i na taj način dodatno usavršavaju engleski jezik.

Obilasci i ekskurzije

Odlazak u Veliku Britaniju je prilika da se deca upoznaju sa kulturom i istorijom ove zemlje. Program uključuje dva poludnevna i dva celodnevna izleta u različite gradove. Celodnevni izleti su u London i Bat, a poludnevni u Oksford i Vindzor.

Celodnevni izlet u London uključuje vožnju na panoramskom točku London Eye i obilazak drugih znamenitosti grada (Big Ben, Parliament, Jubilee Gardens, Trafalgar Square, Covent Garden, Leicester Square).

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Smeštaj i ishrana

Smeštaj i ishrana

Polaznici iz različitih zemalja su zajedno smešteni u višekrevetne sobe (4-6 kreveta, neki su na sprat), sa sopstvenim kupatilom. Posteljina je obezbeđena, ali ne i peškiri. Sobe se redovno čiste, a posteljina se menja jednom nedeljno. Učenici imaju obezbeđeno pranje veša jednom nedeljno.

Ishrana je nutritivno izbalansirana sa dosta voća i povrća, obroci se služe u kantini škole, a za celodnevne izlete se dobija lanč paket. Doručak je kombinacija kontinentalnog (kroasani, žitarice, tost, slatki namazi) i britanskog doručka (kajgana, mesne i vegeterijanske kobasice pasulj, pečurke, grilovani paradajz). Uz ručak i večeru se služi supa ili čorba i neograničen izbor svežih salata, obroci uvek uključuju mesnu i vegeterijansku opciju. Uz sve obroke imaju izbor toplih i hladnih napitaka i sezonskog voća, a nakon večere se služi desert. Škola je u mogućnosti da ponudi posebne režime ishrane, uz najavu šest nedelja pre dolaska.

Akreditacije

Wiltshire, PGL - Liddington

PGL Liddington, Foxhill, Liddington, Swindon, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".