English in Cyprus

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Embassy Summer Long Island University, Brooklyn

Long Island University Brooklyn, 1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, United States

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

Embassy Summer Malta

St Martin's College, Triq Is- Swatar, Msida, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Embassy Summer, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

SAFOLK, PGL - Bawdsey Manor

PGL Bawdsey Manor, Bawdsey, Woodbridge IP12 3BH, United Kingdom

Ostali polasci sa pratnjom

Austrija

Belgija

Bugarska

Dubai

Evropa

Finska

Francuska

Grčka

Holandija

Irska

Italija

Japan

Južnoafrička republika

Kanada

Kina

Latinska Amerika

Letonija

Maroko

Mađarska

Nemačka

Rusija

Slovenija

Španija

Švajcarska

Turska

Ukrajina

POLAZAK SA PRATNJOM - LETNJA ŠKOLA U CENTRU LONDONA

LONDON Embassy Summer, UCL

Cena: 2005 £

Cenovnik

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

Letnja škola u centru Londona na univerzitetu UCL, u srcu grada, sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

POLAZAK SA PRATNJOM

Škola

Embassy Summer, UCL

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 13-17 i 18-21 godina

Termin programa: 18.07-01.08.2021.

Embassy Summer je organizator ove letnje škole u samom centru Londona (zona I), pri univerzitetu UCL (University College London). Nastava se održava u prostorijama univerziteta, učionice su opremljene po visokim standardima, što i odgovara jednom od najpoznatijih londonskih univerziteta. Specifičnost UCL kampusa je da se fakulteti i smeštajne rezidencije nalaze širom Bloomsbury kvarta u samom srcu Londona – učenici će svakodnevno osetiti puls života ovoga elegantnog dela grada, s obzirom na to da šetaju oko 5 minuta od rezidencije do škole. Lokacija škole je svakako prednost, jer su sve veće atrakcije na pešačkoj udaljenosti.

Letnja škola u centru Londona

Destinacija

London

Od trenutka kad stupite na londonsko tlo, prati vas osećaj da ste u središtu sveta. Sva moć, dostojanstvo, skladni spoj stare viktorijanske i moderne arhitekture, vrhunska moda, kultura, i iznad svega prisustvo kraljevske snage, vide se na svakom koraku i na trenutak i sami postajete deo te lepote. Kao kulturni, finansijski i politički centar, London se konstantno razvija i napreduje, dok istovremeno zadržava svoj šarm prošlih dana. Tradicionalni crni taksi, Tower of London, živopisne ulične prodavnice i pijace, reka Temza, elegantni Covent Garden, Tate Modern, Canary Wharf i Docklands, kao i prostrani Hyde Park, samo su neke od znamenitosti  koje čine London jednim od najuzbudljivijih evropskih gradova i najatraktivnijih turističkih destinacija.

London Engleska

Nastava

Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno, a čas traje 45 minuta. Nastava je usmerena ka konverzaciji kroz koju se usavršava gramatika, način izgovora i obogaćuje rečnik. Škola angažuje mlade predavače, koji su obučeni za rad sa strancima i podstiču ih na razgovor i raspravu na engleskom jeziku. Polaznici rade test engleskog jezika, na osnovu kog su svrstani u adekvatnu grupu. Na taj način, jednu grupu čine polaznici iz različitih zemalja, sličnog nivoa znanja i uzrasta.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Iako je glavni cilj programa učenje engleskog jezika, veoma je važno da se polaznici zabave i uživaju. Organizovani obilasci Londona podrazumevaju da će se učenici tokom ove dve nedelje upoznati sa svim znamenitostima ovog grada, posetiti brojne muzeje i galerije, imati mogućnost šopinga… Samo neki od obilazaka su: British Museum, Covent Garden, Camden Town, London Eye, Oxford Street,    Westfield Shopping Centre Svako veče su organizovana druženja u školi (kvizovi, gledanje filmova, žurke, društvene igre), ali i večernje šetnje centrom Londona.

Svake subote, polaznici programa odlaze na celodnevni izlet van Londona. Ovo je prilika da se tokom puta upoznaju sa engleskim pejzažima i znamenitostima još nekih čuvenih engleskih gradova. Najčešće se organizuju izleti u Brajton i Kembridž.

Sportske i rekreativni program se organizuje u obližnjem Regents  Park.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

kursevi engleskpg za decu u Velikoj Britaniji

Smeštaj i ishrana

Smeštaj je u rezidencijama koje se nalaze u neposrednoj blizini UCL kampusa, u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama. Kupatila su zajedničko i postoji nekoliko kupatila na svakom spratu. U sobi se nalaze krevet, radni sto, komoda, orman i umivaonik. Na svakom spratu nalazi se zajednička čajna kuhinja i prostorije za druženje sa učenicima iz drugih delova sveta. Menjanje posteljine i čišćenje sobe je jednom nedeljno i učenici treba da ponesu sopstvene peškire, a kupatila i zajedničke prostorije se održavaju svakodnevno. Sve rezidencije su pod nadzorom, tako da u njih može ući samo polaznik koji tu i odseda. Polaznici uzrasta do 17 godina i polaznici uzrasta od 18 do 21 godine su smešteni u odvojenim rezidencijama.

Ishrana je na bazi punog pansiona, radnim danima obroci se služe u školskoj kantini. Doručak   je kontinentalni sa kroasanom, tostom, slatkim namazima, čajem, kafom i voćem, a za ručak i večeru imaju izbor između tri kuvana jela od kojih je jedno vegeterijansko. Vikendom polaznici dobijaju vrednosne vaučere koje mogu iskoristiti u vodećim restoranima brze hrane i supermarketima. Spisak restorana i supermarketa polaznik dobija po dolasku u školu.

Akreditacije

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".