English In Cyprus

English in Cyprus, Vasileos Konstantinou, Limassol, Cyprus

Ostale škole jezika na Kipru

Larnaka

Nikozija

Letnji jezički kamp na Kipru

English In Cyprus

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 700 €

Cenovnik

English in Cyprus, Vasileos Konstantinou, Limassol, Cyprus

Letnja škola engleskog na Kipru odvija se u aparthotelu Tasiana Star. On se nalazi u turističkom delu Limasola, na pešačkoj udaljenosti od najbližih plaža.

Škola

English In Cyprus

Uzrast polaznika 7-17 godina

Letnji kamp engleskog na Kipru odvija se u aparthotelu Tasiana Star, u turističkom delu Limasola, na pešačkoj udaljenosti od najbližih plaža. Škola jezika, gde učenici imaju organizovane časove i određene aktivnosti, smeštena je u gimnaziji koja se nalazi blizu hotela (na samo 10 minuta vožnje školskim autobusom), a koja poseduje savremeno opremljene, klimatizovane učionice, kao i kompjutersku prostoriju sa internetom, pozorišnom salom, sportskim terenima i amfiteatrom.

letnja škola engleskog na Kipru

Kipar

Limasol

Ovo prelepo ostrvo smešteno je u Mediteranu i predstavlja zanimljivu kombinaciju moderne zemlje sa impresivnom drevnom istorijom. Kipar je bio britanska kolonija, ali je 1960. godine stekao nezavisnost, nakon čega se pridružio zemljama Komonvelta i engleski jezik je u širokoj upotrebi.

Limasol je turistički centar ostrva, odlikuju ga vrhunske plaže, šetališta, šoping zone i velika luka, a grad ima i ostatke bogate istorije Kipra (stara luka, srednjevekovni dvorac, crkve i manastiri). U Limasolu je veliki broj muzeja koja čuvaju istoriju ovog dela Mediterana. Limasol je drugi najveći grad na ostrvu posle Nikozije, a zanimljiva činjenica je da je najjužniji grad Evrope.

Letnji program pruža učenicima mogućnost da spoje sunčanje i odlaske na plažu sa učenjem engleskog jezika, upoznavanjem i druženjem sa mladima iz celog sveta, obilascima Kipra, a sve u sigurnom okruženju malog grada.

Kipar, Limasol

Nastava

Nastava se odvija u malim grupama, od maksimalno 15 polaznika, a sastoji se od 20 časova jezika nedeljno. Po dolasku u školu, svi polaznici rade inicijalni test i nakon procenjenog nivoa znanja raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe. Nastavni program je usmeren na usavršavanje osnovnih jezičkih veština, a u nastavi se koriste interaktivne metode. Svi nastavnici obučeni su za rad sa mladima. Tokom boravka rade se testovi napretka, a nakon završenog kursa jezika, svi polaznici rade test radi procene postignuća tokom trajanja kursa za šta dobijaju sertifikat škole.

Letnji program se organizuje kao rezidencijalni kamp (uključuje nastavu, popodnevne i večernje aktivnosti, ekskurzije i smeštaj) I kao dnevni kamp (uključuje program od 9h do 19h, od ponedeljka do petka, tj. nastavu i popodnevne aktivnosti, ručak i užinu, kao i svakodnevni šatl prevoz od škole za odrasle u Limasolu.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv vannastavni program. U cenu boravka uključene su svakodnevne popodnevne i večernje aktivnosti, ali i jedna celodnevna i dve poludnevne ekskurzije nedeljno. Dnevne aktivnosti mogu biti kupanje na plaži, u hotelskom bazenu, sportovi na vodi, zumba, umetnost i rukotvorine, kuvanje i gluma, dok večernje aktivnosti obuhvataju karaoke, disko večeri u hotelskoj diskoteci, modne revije, večeri talenta i drugo. Hotelski autobus vozi učenike na plažu. U zavisnosti od rasporeda, ekskurzije uključuju dnevne i večernje obilaske Limasola, krstarenje iz luke u Pafosu, obilazak Nikozije, Larnake, planine Troodos, Ayia Nape, obilaske tradicionalnih kipranskih sela i mnoge druge.

Smeštaj

Smeštaj i ishrana su organizovani u aparthotelu Tasiana Star, u turističkom delu Limasola, na pešačkoj udaljenosti od najbližih plaža. Učenici su smešteni u trokrevetne i četvorokrevetne sobe (mini apartman od dve dvokrevetne sobe) sa sopstvenim kupatilom, frižiderom, klima uređajem i balkonom. Hotel ima otvoreni bazen i WiFi internet pristup u svim delovima. Obroci se služe u restoranu hotela, uključen je pun pansion, služi se tradicionalna mediteranska kuhinja. Na dane izleta učenici dobijaju lanč paket za ručak (sendvič, voda, voće, slatki biskvit i grickalice).

BEZBEDNOST dece je veoma važna pa je osoblje koje brine o deci selektovano po strogim kriterijumima, a dostupni su deci 24 sata dnevno, kao pomoć za bilo koji problem koji deca imaju.

English In Cyprus

English in Cyprus, Vasileos Konstantinou, Limassol, Cyprus

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".