KEMBRIDŽ Embassy Summer, Bellerbys College

Bellerbys College, Arbury Rd, Cambridge CB4 2JF, UK

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Plus, Iona College

715 North Ave, New Rochelle, NY 10801, USA

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

LIMASOL English in Cyprus

Kremmastis Road, Episkopi 3505, Cyprus

BUDŽIBA Easy School of Languages

Bella Vista Hotel Malta, Qawra Coast Road, St Paul's Bay

MAJAMI & ORLANDO Mla, Lynn University

Lynn University, 3601 North Military Trail, Boca Raton, FL 33431, USA

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Mla, Pitzer College

1050 N Mills Ave, Claremont, CA 91711, USA

BEČ ActiLingua Academy

Favoritenstraße 15, 1040 Wien, Austria

SAFOLK PGL, Bawdsey Manor

PGL Bawdsey Manor, Bawdsey, Woodbridge IP12 3BH, United Kingdom

Ostali polasci sa pratnjom

BEČ, LETNJA ŠKOLA NEMAČKOG JEZIKA ZA DECU

BEČ ActiLingua Academy

Cena: 1835 €

Cenovnik

Favoritenstraße 15, 1040 Wien, Austria

Beč letnji kursevi nemačkog za decu uzrasta od 11 do 18 godina organizuje se u prestižnoj privatnoj školi Theresianische Akademie koju je osnovala Marija Terezija. Škola je u samom centru i deca će upoznati sve što Beč može da ponudi.

POLAZAK SA PRATNJOM

Škola

ActiLingua Academy

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 11-18 godina

Termin programa: 05.07-18.07.2020.

Actilingua Academy osnovana je 1988. godine i stekla je svetsku reputaciju zbog široke ponude kurseva nemačkog jezika za sve uzraste. Program za učenike uzrasta od 11 do 18 godina organizuje se u samom centru Beča u prestižnoj privatnoj školi Theresianische Akademie koju je osnovala Marija Terezija. Ovaj prostrani školski kampus nalazi se u centralnom delu Beča, u 4. okrugu (bezirk) na pešačkoj udaljenosti od dvorca Belvedere, botaničke bašte i drugih znamenitosti grada. Školsko imanje sadrži apsolutno sve što je deci neophodno za siguran i zabavan boravak – učionice, rezidenciju, kantinu, sportske terene i veliki park koji nudi pregršt mogućnosti za sportove.

Bec letnji kursevi nemačkog za decu

Destinacija

Beč

Beč, glavni grad Austrije i jedan od najposećenijih gradova Evrope, svoj šarm i bogatu istoriju duguje svojoj fantastičnoj lokaciji na obalama Dunava. Beč je 2019. godine po deseti put za redom proglašen kao grad sa najboljim kvalitetom života na svetu, čemu doprinosi i visok nivo sigurnosti i bezbednosti u gradu. Jedna je od najstarijih metropola, carski grad i mesto ukrštanja različitih kultura i uticaja, Beč je jedno od omiljenih odredišta turista iz celog sveta, pa ga godišnje posete milioni, najviše zbog brojnih kulturno-istorijskih spomenika, palata i raznovrsne ponude zabavnih sadržaja. Prilikom svake šetnje može se uživati u istorijskim znamenitostima: carska palata Hofburg danas sedište predsednika Austrije, dvorac Šenbrun, najstariji zoološki vrt na svetu Tirgarten, dvorac Belvedere, muzeja Albertina, gradske katedrale Sv. Stefana… Nezaobilazni su i šoping zona Mariahilfer Strasse  i poznato područje zabave i rekreacije Prater.

letnja škola nemačkog Beč

Nastava

Prepodne je predviđeno za kurs nemačkog jezika koji obuhvata 20 časova nedeljno, čas traje 45 minuta. Sva deca rade test jezika radi procene trenutnog nivoa nemačkog jezika i nakon toga se raspoređuju u adekvatne internacionalne jezičke grupe. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština i odvijaju se u internacionalnim grupama. Naglasak je stavljen na upotrebu jezika u realnim situacijama, komunikativnim jezičkim igrama i radu u grupama i parovima.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Program obuhvata različite zabavne aktivnosti i druženje sa polaznicima iz celog sveta. Poslepodneva su predviđena za kreativne radionice (dizajn majica, pravljenje razglednica, novina, pravljenje maski, narukvica), sportove (odbojka, fudbal), obilazak grada, muzeja, odlazak u šoping, zabavu u parku, na bazen, zoološki vrt i drugo. Prednost grupnog polaska je što će Egidin profesor učenike voditi u dodatne obilaske po izboru dece, organizovati obilaske za nedelju koja je po programu škole slobodan dan itd. U večernjem terminu organizuju se žurke, roštilj, obilazak Beča noću, gledanje filmova, ples i drugo.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

nemački u Beču letnja škola

Smeštaj i ishrana

Rezidencije se nalaze u okviru kampusa škole i polaznici imaju izbor dva tipa smeštaja koji se nalaze u razlučitim krilima škole. Standardni smeštaj je u četvorokrevetnim ili šestokrevetnim sobama, a kupatila su spratna i deli ih više polaznika. Superior smeštaj je u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama sa tušem, a toaleti su zajednički za više soba. Deca su u sobama sa polaznicima iz drugih zemalja.

Ishrana je na bazi punog pansiona i obroci se služe u kantini u kampusu, na bazi švedskog stola. Doručak obuhvata najčešće suhomesnate proizvode, sir i žitarice, pecivo i hleb, uz čaj, kafu ili kakao. Za ručak i večeru je uvek kuvani obrok sa predjelom, glavnim jelom i desertom i deca imaju izbor između dva jela od kojih je jedno vegetarijansko.

BEČ ActiLingua Academy

Favoritenstraße 15, 1040 Wien, Austria

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".