Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

Holybourne Ave, Roehampton, London SW15 4JD, UK

Living Learning English

Great Britain

LAL Schools - Digital Summer School

Castle Street Berkhamsted Herts HP4 2BB England

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

EC Academy - Wellington School

Wellington School, South St, Wellington TA21 8NT, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnji junior program u Londonu. Izborne opcije: Discover London, Fashion, Art and Design i Sports Fan.

Frances King Junior

Cena: od 1000 £

Cenovnik

Holybourne Ave, Roehampton, London SW15 4JD, UK

Junior program, 3. zona Londona. Organizuje se u Whitelands koledžu pri univerzitetu Roehampton. Program podrazumeva kurs od 24 časa nastave. Jezičke osnove + 4 časa izborne opcije: Discover London; Fashion, Art and Design; Sports Fan.

Škola

Frances King Junior

Uzrast 12-17 godina

Ova škola osnovana je 1973. godine i jedna je od vodećih škola jezika u Londonu, akreditovana od strane British Council-a. Škola poseduje školske centre u Kensingtonu, Belgraviji tokom letnjeg perioda, kao i školski centar za tinejdžere u Roehemtonu.

Junior program organizuje se u Whitelands koledžu pri univerzitetu Roehampton, u 3 zoni Londona. Ovo je vrlo siguran kampus pun zelenila, udaljen 50 minuta metroom od samog centra grada i pola sata šetnje do atraktivnog centra Ričmonda (deo Londona).

Kampus ima apsolutno sve što je deci potrebno za nezaboravan boravak u Londonu, od prostranih i dobro opremljenih učionica, do rezidencijalnog bloka gde su polaznici smešteni, sportskiih terena i kantine sa pogledom na Ričmond park.

junior program 3. zona Londona

Destinacija

London

Ovaj grad jedan je od najvećih turističkih, komercijalnih i kulturnih centara u svetu, a sa oko 300 različitih nacionalnosti, smatra se najkosmopolitskijim gradom Evrope.

London obiluje istorijskim znamenitostima koje vredi posetiti, a samo neke od njih su Palace of Westminster, Tower of London, Buckingham Palace – dom kraljevske porodice, Trafalgar Square, muzej Madame Tussauds, panoramski točak London Eye, te razne druge atrakcije i zanimljivosti.

Za ljubitelje zabave, postoje različiti sadržaji za sve uzraste – takozvane Live Escape igre poput Chequest, HintHunt, zabavni parkovi London Dungeon, Winter Wonderland, mnogobrojni bioskopi, kuglane i mnogi drugi. Za polaznike koji svoje vreme u Londonu žele da provedu u kupovini, na raspolaganju im je mnoštvo butika i  prodavnica u čuvenoj Oxford Street ulici, kao i različiti restorani za svačiji ukus.

letnji program London

Nastava

Junior program podrazumeva kurs od 24 časa nastave nedeljno (50′), koji je osmišljen tako da se sastoji od 20 časova standardnog kursa na kojem se vežbaju jezičke osnove + 4 časa izborne opcije:

Discover London (razgledanje Londona, istorija, arhitektura, prevoz u Londonu, britanska kultura uključujući tradiciju ispijanja poslepodnevnog čaja);

Fashion, Art and Design (londonska moda i stilovi drugih modnih centara, muzeji mode i dizajna, modni časopisi…);

Sports Fan (istorija fudbala, obilasci stadiona Čelsija ili Arsenala, Wimbledon Tennis muzeja, sportski heroji, komentatori…).

Tokom kursa, akcenat  je stavljen na konverzaciju. Na nastavi se takođe rade pripreme za brojne aktivnosti i izlete usmerene na oblast koju je dete odabralo. Neophodno je da polaznici imaju minimum A2 nivo engleskog jezika, a časovi se odvijaju u grupama od maksimalno 15 polaznika.

Vannastavne aktivnosti i obilaci

Škola organizuje brojne ekskurzije prilikom kojih se obilaze London i njegove atrakcije, a pored Londona obilaze se Grinič, Vindsor, Brajton, Oksford ili Kembridž. Svako popodne nakon nastave i uveče organizovane su aktivnosti: posete znamenitostima Londona, radionice i izleti, u zavisnosti od programa koji se odabere (londonski muzeji, obilazak Londona, šoping centri, Čelzi i Arsenal stadion, Vimbldon muzej…).

Smeštaj

Polaznici su smešteni u rezidenciji koja se nalazi u okviru kampusa škole, te je sve na jednom mestu: smeštaj, nastava i određene vannastavne aktivnosti. Deca su smeštena u jednokrevetnim sobama koje imaju privatno kupatilo. Brigu o deci vode članovi školskog osoblja. Obroci se služe u okviru kampusa (služi se i vegetarijanska i halal hrana). Boravak u smeštaju je od nedelje pre početka programa do subote nakon završetka programa.

Škola nudi mogućnost doplate za aerodromski transfer. Ova usluga podrazumeva da će predstavnik škole dočekati polaznika na aerodromu, odvesti do kampusa i tako u povratku.

Frances King Junior

Holybourne Ave, Roehampton, London SW15 4JD, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".