Earlscliffe Easter

Earlscliffe, Shorncliffe Road, Folkestone, UK

Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnji junior program u Londonu. Izborne opcije: Discover London, Fashion, Art and Design i Sports Fan.

Frances King Junior

Cena: od 2398 £

Cenovnik

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Letnji koledž u centru Londona, na pešačkoj udaljenosti od svih vodećih znamenitosti, uključujući muzej Madam Taussauds, parka Regent’s i šoping ulice Oxford Street. Program podrazumeva kurs od 24 časa nastave. Jezičke osnove + 4 časa izborne opcije: Discover London; Fashion, Art and Design; Sports Fan.

Škola

Frances King Junior

Frances King je od svog osnivanja 1973. godine jedna od vodećih škola engleskog jezika u Londonu. Pored programa za odrasle u letnjem periodu organizuje program za tinedjžere u kampusu Marylebone pri univerzitetu Westminster koji se nalazi u samom srcu grada.

Kampus je u pešačkoj udaljenosti od svih vodećih znamenitosti, uključujući muzej Madam Taussauds, parka Regent’s i šoping ulice Oxford Street. Ima apsolutno sve što je deci potrebno za nezaboravan boravak u Londonu, od prostranih i dobro opremljenih učionica, do rezidencijalnog bloka gde su polaznici smešteni, zajedničkih prostorija i kantine.

Destinacija

London

Ovaj grad jedan je od najvećih turističkih, komercijalnih i kulturnih centara u svetu, a sa oko 300 različitih nacionalnosti, smatra se najkosmopolitskijim gradom Evrope.

London obiluje istorijskim znamenitostima koje vredi posetiti, a samo neke od njih su Palace of Westminster, Tower of London, Buckingham Palace – dom kraljevske porodice, Trafalgar Square, muzej Madame Tussauds, panoramski točak London Eye, te razne druge atrakcije i zanimljivosti.

Za ljubitelje zabave, postoje različiti sadržaji za sve uzraste – takozvane Live Escape igre poput Chequest, HintHunt, zabavni parkovi London Dungeon, Winter Wonderland, mnogobrojni bioskopi, kuglane i mnogi drugi. Za polaznike koji svoje vreme u Londonu žele da provedu u kupovini, na raspolaganju im je mnoštvo butika i  prodavnica u čuvenoj Oxford Street ulici, kao i različiti restorani za svačiji ukus.

letnji program London

Nastava

Program za tinejdžere obuhvata kurs engleskog jezika od 20 časova nedeljno (po 45 minuta) plus radionica u oblasti po izboru polaznika (4 časa po 50 minuta nedeljno):

– Discover London (razgledanje Londona, istorija, arhitektura, prevoz u Londonu, britanska kultura uključujući tradiciju ispijanja poslepodnevnog čaja);
– Fashion, Art and Design (londonska moda i stilovi drugih modnih centara, muzeji mode i dizajna, modni časopisi…);
– Sports Fan (istorija fudbala, obilasci stadiona Čelsija ili Arsenala, Wimbledon Tennis muzeja, sportski heroji, komentatori…).

Tokom kursa, akcenat  je stavljen na konverzaciju. Na nastavi se takođe rade pripreme za brojne aktivnosti i izlete usmerene na oblast koju je dete odabralo. Neophodno je da polaznici imaju minimum A2 nivo engleskog jezika, a časovi se odvijaju u grupama od maksimalno 15 polaznika.

Vannastavne aktivnosti i obilaci

Škola organizuje brojne dnevne i večernje aktivnosti za polaznike (odlazka u šoping centar, kreativno pisanje, pravljenje filma, odlazak u bioskop/pozorište, sportske aktivnosti i dr). Radnim danima organizuju se obilasci znamenitosti Londona (Buckingham Palace, St. Paul’s Cathedral, St. James’s Park, Bank of England..), dok je četvrtak predviđen za celodnevnu ekskurziju van grada (Kembridž, Brajton, dvorac Vindzor).

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u rezidencijama u kampusu univerziteta. Polaznici su smešteni u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama koje imaju privatno kupatilo, a brigu o deci članovi osoblja škole koji takođe žive sa njima u rezidenciji. Cenom je obuhvaćen pun pansion (tri oborka dnevno) i hrana se služi u kantini u kampusu. Na raspolaganju su različite opcije hrane, ukljujući i vegetarijansku, halal i druge. Danima kada je organizovana ekskurzija, ručak je u vidu paketa za poneti. Dolazak u smeštaj je nedeljnom, dok je izlazak iz smeštaja subotom.

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".