Rennert International

12 East 41st Street, New York, NY 10017, USA

Kaplan International

444 N. Michigan Avenue Mezzanine Level, Chicago, IL 60611, USA

Kaplan International

Kaplan International Languages - New York Central Park, 1790 Broadway, New York, NY 10019, USA

LAL Language Centers

5727 N Federal Hwy, Fort Lauderdale, FL 33308, USA

EC 30+ New York

1501 Broadway 11th Floor, New York, NY 10036, SAD

Ostale škole u Sjedinjenim Američkih Državama

Arlington

Atlanta

Dover-Fokskroft

Fort Loderdejl

Granby

Grinfild

Hjuston

Idyllwild

Irvin

Kokonat Krik

Lejk Meri

Lindon

Linkoln

Oakdale

Olympic Valley

Pasadena

Pitsfild

SAD

San Juan Capistrano

Vest Palm Bič

Vilbraham

Windermere

Standardni i specijalizovani engleski za avijatičare i kabinsko osoblje

LAL Language Centers

Cena: od 600 $

Cenovnik

5727 N Federal Hwy, Fort Lauderdale, FL 33308, USA

Aviation Cabin Crew English, u školi LAL na Floridi u Fort Loderdejlu smeštoj na svega par minuta od popularnih plaža i restorana, dok je do najužeg centra grada potrebno samo 25 minuta prevozom. Polaznici mogu uživati na osunčanoj terasi škole ili se opuštati u bazenu koji se nalazi odmah pored škole. Škola nudi kurseve engleskog jezika za avijatičare, posadu aviona, kao i kurseve pripreme za polaganje ICAO testa.

Škola

LAL Language Centers

LAL Language Centers je vrlo uspešna organizacija za podučavanje engleskog kao stranog jezika koja ima preko 25 godina iskustva u polju edukacije. LAL ima školske centre za decu i odrasle u 17 gradova, odnosno 6 zemalja engleskog govornog područja.

Školski centar u Fort Loderdejlu smešten je na svega par minuta od popularnih plaža i restorana, dok je do najužeg centra grada potrebno samo 25 minuta prevozom. Škola ima 19 klimatizovanih učionica sa savremenom nastavnom opremom, a polaznici mogu uživati na osunčanoj terasi, relaksirati se u bazenu ili ručati u restoranu koji je odmah pored škole.

Slobodno vreme sastavni je deo učenja, jer nastava nije limitirana samo na učionicu. U ponudi je širok izbor vannastavnih aktivnosti u školi i van nje. Neke aktivnosti obuhvaćene su cenom, dok za pojedine postoji doplata. Primer aktivnosti uz doplatu je krstarenje Fort Loderdejlom, obilazak Kennedy Space Center, odlazak u močvaru Everglades, kupanje na South Beach-u u Majamiju, vikend u Orlandu i još mnoge druge.

Aviation Cabin Crew English

Destinacija

Fort Loderdejl

Ovaj grad na Floridi, jednoj od najpopularnijih zapadnih destinacija, prepoznatljiv je po svojim kanalima zbog kojih ga često zovu američka Venecija. Krasi ga 37 km duga peščana plaža sa luksuznim hotelina, impresivnom umetičkom scenom, restoranima svetke klase, bogatim noćnim životom i drugim atrakcijama.

Izuzev umetnosti i plaža, Fort Loderdejl je poznat i po kulturi i različitim lokalnim manifestacijama. Pored šopinga u čuvenoj ulici Las Olas Boulevard, obilaska istorijskog dela grada i znamenitosti, tu je i mnoštvo muzeja i okolnih mesta koje vredi posetiti. Grad je udlajen od Majamija manje od sat vremena, što pruža pregršt mogućnosti za obilaske posle nastave.

Aviation Cabin Crew English

Kursevi

Po dolasku u školu svi polaznici prolaze testiranje radi procene nivoa engleskog jezika (radi raspoređivanja u jezičke grupe), a po uspešnom završetku kursa dobijaju sertifikat LAL škole jezika.

General English

15 sati nastave nedeljno

Afternoon English

7,5 sati nastave nedeljno

Business English

15 sati nastave nedeljno

General English + Self-Study

17,5 sati nastave nedeljno

Aviation / Cabin Crew English

engleski za avijatičare i posadu aviona

Priprema za ICAO test

6 sati nastave nedeljno

Specijalizovan kurs engleskog za avijatičare

Ovo je pripremni kurs za profesionalne avijatičare i one koji planiraju zaposlenje u ovoj industriji, za šta im je potreban nivo 4 ICAO ispita. Cilj ovog kursa je da unapredi konverzaciju polaznika prateći 6 osnovnih delova ovog ispita – izgovor, strukturu rečenica, tečnost govora, vokabular, razumevanje i interakciju. Na časovima se vežbaju veštine slušanja uz pomoć autentičnih snimaka, zatim veštine korišćenja vokabulara potrebnog u standardnim i posebnim avijatičarskim situacijama, poboljšanje konverzacije, uključujući izgovor prilikom komunikacije telefonom ili radio-telefonom. U cenu kursa uključene su posete lokalnim aerodromima i partnerskim pilotskim školama, kako bi polaznici imali priliku da vide kako izgleda praktično korišćenje jezika.

ICAO Level 4 je uslov za bavljenje ovom profesijom, bilo da se radi o pilotima na komercijalnim ili privatnim letovima, međunarodnim letovima helokopterom ili kontrolorima leta. Kurs se organizuje dva puta u toku godine i traje od 1 do 8 nedelja, a za njegovo pohađanje potreban je minimum B1 nivo znanja engleskog jezika. Sastoji se od 20 časova nedeljno, od po 45 minuta, a nastava se odvija u malim grupama od maksimalno 10 polaznika, pa profesor ima priliku da se posveti svakom polazniku posebno.

Smeštaj

Škola nudi tri različite opcije smeštaja: rezidencije, porodice i hotele. La Quinta rezidencija nalazi se u kompleksu odmah pored škole LAL gde se odvija nastava, a smeštaj odrazumeva jednokrevetne ili dvokrevetne sobe (za dve osobe koje putuju zajedno) sa privatnim kupatilom. Porodični smeštaj dobar je način upoznavanja života i kulture, kao i prilika za dodatnu upotrebu jezika van učionice (porodice su udaljene u proseku 35 minuta gradskim prevozom od škole). Smeštaj podrazumeva jednokrevetne ili dvokrevetne sobe (za dve osobe koje putuju zaajedno) sa privatnim ili zajedničkim kupatilom, a smeštaj je na bazi noćenja sa doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion.

LAL Language Centers

5727 N Federal Hwy, Fort Lauderdale, FL 33308, USA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".