KEMBRIDŽ Embassy Summer, Bellerbys College

Bellerbys College, Arbury Rd, Cambridge CB4 2JF, UK

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Plus, Iona College

715 North Ave, New Rochelle, NY 10801, USA

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

LIMASOL English in Cyprus

Kremmastis Road, Episkopi 3505, Cyprus

BUDŽIBA Easy School of Languages

Bella Vista Hotel Malta, Qawra Coast Road, St Paul's Bay

MAJAMI & ORLANDO Mla, Lynn University

Lynn University, 3601 North Military Trail, Boca Raton, FL 33431, USA

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Mla, Pitzer College

1050 N Mills Ave, Claremont, CA 91711, USA

BEČ ActiLingua Academy

Favoritenstraße 15, 1040 Wien, Austria

SAFOLK PGL, Bawdsey Manor

PGL Bawdsey Manor, Bawdsey, Woodbridge IP12 3BH, United Kingdom

Ostali polasci sa pratnjom

Belgija

Bugarska

Dubai

Evropa

Francuska

Grčka

Holandija

Irska

Italija

Japan

Južnoafrička republika

Kanada

Kina

Latinska Amerika

Letonija

Maroko

Mađarska

Nemačka

Rusija

Slovenija

Španija

Švajcarska

Turska

POLAZAK SA PRATNJOM - LETNJA ŠKOLA U CENTRU LONDONA

LONDON Embassy Summer, UCL

Cena: 1935 £

Cenovnik

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

Letnja škola u centru Londona na univerzitetu UCL, u srcu grada, sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

POLAZAK SA PRATNJOM

Škola

Embassy Summer, UCL

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 13-17 i 18-21 godina

Termin programa: 19.07-02.08.2020.

Embassy Summer je organizator ove letnje škole u samom centru Londona (zona I), pri univerzitetu UCL (University College London). Nastava se održava u prostorijama univerziteta, učionice su opremljene po visokim standardima, što i odgovara jednom od najpoznatijih londonskih univerziteta. Specifičnost UCL kampusa je da se fakulteti i smeštajne rezidencije nalaze širom Bloomsbury kvarta u samom srcu Londona – učenici će svakodnevno osetiti puls života ovoga elegantnog dela grada, s obzirom na to da šetaju oko 5 minuta od rezidencije do škole. Lokacija škole je svakako prednost, jer su sve veće atrakcije na pešačkoj udaljenosti.

Letnja škola u centru Londona

Destinacija

London

Od trenutka kad stupite na londonsko tlo, prati vas osećaj da ste u središtu sveta. Sva moć, dostojanstvo, skladni spoj stare viktorijanske i moderne arhitekture, vrhunska moda, kultura, i iznad svega prisustvo kraljevske snage, vide se na svakom koraku i na trenutak i sami postajete deo te lepote. Kao kulturni, finansijski i politički centar, London se konstantno razvija i napreduje, dok istovremeno zadržava svoj šarm prošlih dana. Tradicionalni crni taksi, Tower of London, živopisne ulične prodavnice i pijace, reka Temza, elegantni Covent Garden, Tate Modern, Canary Wharf i Docklands, kao i prostrani Hyde Park, samo su neke od znamenitosti  koje čine London jednim od najuzbudljivijih evropskih gradova i najatraktivnijih turističkih destinacija.

London Engleska

Nastava

Prepodne je predviđeno za kurs nemačkog jezika koji obuhvata 20 časova nedeljno, čas traje 45 minuta. Sva deca rade test jezika radi procene trenutnog nivoa nemačkog jezika i nakon toga se raspoređuju u adekvatne internacionalne jezičke grupe. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština i odvijaju se u internacionalnim grupama. Naglasak je stavljen na upotrebu jezika u realnim situacijama, komunikativnim jezičkim igrama i radu u grupama i parovima.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Iako je glavni cilj programa učenje engleskog jezika, veoma je važno da se polaznici zabave i uživaju. Organizovani obilasci Londona podrazumevaju da će se učenici tokom ove dve nedelje upoznati sa svim znamenitostima ovog grada, posetiti brojne muzeje i galerije, imati mogućnost šopinga… Samo neki od obilazaka su: British Museum, Covent Garden, Camden Town, London Eye, Oxford Street,    Westfield Shopping Centre… Svako veče su organizovana druženja u školi (kvizovi, gledanje filmova, žurke, društvene igre), ali i večernje šetnje centrom Londona.

Svake subote, polaznici programa odlaze na celodnevni izlet van Londona. Ovo je prilika da se tokom puta upoznaju sa engleskim pejzažima i znamenitostima još nekih čuvenih engleskih gradova. Najčešće se organizuju izleti u Brajton i Kembridž.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

kursevi engleskpg za decu u Velikoj Britaniji

Smeštaj i ishrana

Rezidencije se nalaze u okviru kampusa škole i polaznici imaju izbor dva tipa smeštaja koji se nalaze u razlučitim krilima škole. Standardni smeštaj je u četvorokrevetnim ili šestokrevetnim sobama, a kupatila su spratna i deli ih više polaznika. Superior smeštaj je u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama sa tušem, a toaleti su zajednički za više soba. Deca su u sobama sa polaznicima iz drugih zemalja.

Ishrana je na bazi punog pansiona i obroci se služe u kantini u kampusu, na bazi švedskog stola. Doručak obuhvata najčešće suhomesnate proizvode, sir i žitarice, pecivo i hleb, uz čaj, kafu ili kakao. Za ručak i večeru je uvek kuvani obrok sa predjelom, glavnim jelom i desertom i deca imaju izbor između dva jela od kojih je jedno vegetarijansko.

Akreditacije

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".