Institut Alpha.b

2 Rue d'Angleterre, 06000 Nice, France

France Langue

51 Rue Saint-Didier, 75116 Paris, France

Sprachcaffe

6 Rue Rougemont, 75009 Paris, France

Ostale škole u Francuskoj

Kan

Verneuil-sur-Avre

Verneul-sur-Seine

Škola francuskog jezika u Parizu

Sprachcaffe

Cena: od 490 €

Cenovnik

6 Rue Rougemont, 75009 Paris, France

Kursevi francuskog jezika održavaju se tokom cele godine u školi u Parizu. Smeštena je u mirnoj uličici u 9. arondismanu nedaleko od Opere i restorana, kafea, butika, poznatog bulevara Boulevard Hausmann. Vreme nakon nastave iskoristite za obilaske i uverite se zašto ovaj grad važi za jedan od najlepših evropskih gradova.

Škola

Sprachcaffe

Sprachcaffe organizacija nudi učenje 7 svetskih jezika na 30 destinacija u svetu,  ima preko 35 godina iskustva u podučavanju i odlične škole u atraktivnom okruženju. Škola u Parizu smeštena je u mirnoj uličici u 9. arondismanu nedaleko od opere, pariske berze i restorana, kafea, butika, poznatog bulevara Boulevard Hausmann. Blizina metro stanice omogućava dobru povezanost sa svim delovima grada.

Polaznici iz celog sveta se odlučuju za ovu školu jer im učenje u opuštenoj atmosferi omogućava da lako prevaziđu nesigurnost kada je reč o komunikaciji na francuskom jeziku sa drugim polaznicima. Školski tim radi na odabiru aktivnosti sa ciljem da omoguće polaznicima kursa da se što uspešnije integrišu i shvate običaje i kulturu domaćina.

Vannastavne aktivnosti – Dobro organizovan saobraćaj i odlična povezanost delova grada omogućiće lako upoznavanje Pariza. Druženjem sa drugim polaznicima nakon nastave pružiće vam se prilika da vežbate svoj izgovor i nakon nastave, dok ćete u konsultacijama sa školskim osobljem moći kvalitetno da isplanirate slobodno vreme. Škola organizuje razne aktivnosti i ekskurzije, koje mogu biti uz doplatu od oko 10 € do oko 40 €. Neke od njih su: poseta Ajfelovom tornju, šetnja duž Champs-Élysées, odlazak u Versaj, vožnja brodom Senom, poseta muzeju Orsay i mnoge druge.

kursevi francuskog u Parizu, sprachcaffe paris

Destinacija

Pariz

Pariz, grad svetlosti, već vekovima je jedan od najčuvenijih gradova na svetu. Njegov geografski položaj na reci Seni bio je od presudnog značaja za razvoj grada, strateški centar i raskrsnica mnogih puteva. Grad se sastoji od dvadeset arondismana i svaki ima poseban karakter i značenje za Parižane. Ulice su preplavljene slavnim spomenicima, a slikarstvo, muzika, pozorište i moda čine Pariz pravim rajem za turiste iz celog sveta.  Značaju i lepoti Pariza doprinose mnogobrojne građevine kao što su katedrala Notre-Dame, muzej Louvre ili La Tour Eiffel, Sacré Coeur, Mounlin Rouge, njegovi prekrasni vrtovi, kao i svetski čuveni restorani i kafei. Nadomak Pariza nalaze se čuveni Versailles, Fontainebleau i Argenteuil, dvorci neprevaziđene lepote i raskoši.

kursevi francuskog u Parizu

Kursevi

Škola nudi sledeće kurseve jezika:

Standardni kurs

Idealan je kompromis između potrebe za učenjem i želje da se upozna metropola. Prepodnevna nastava ostavlja prostora da otkrivate Pariz i sve njegove znamenitosti.

Intenzivni kurs

Namenjen je osobama čiji je cilj da se isključivo posvete učenju francuskog jezika.

Ispitni kurs

Prirema za DELF ispit koji je jedini priznati ispit od strane francuskog Ministarstva obrazovanja.

Izborni biznis kurs

Ima 10 časova nedeljno, kao dodatak nekom od osnovnih.

Smeštaj

Smeštaj podrazumeva dve opcije, u zavisnosti od kriterijuma polaznika. Porodični smeštaj dobra je opcija za polaznike koji žele da praktikuju jezik i nakon nastave, ali se od porodica može putovati i do sat vremena do škole. Smeštaj obuhvata jednokrevetne i dvokrevetne sobe, a u cenu može biti uključen noćenje sa doručkom ili polupansion (obroke priprema porodica). Za polaznike koji vole privatnost i veću komociju, na raspolaganju je smeštaj u hotelu koji obuhvata jednokrevetnu sobu na bazi noćenja sa doručkom.

Akreditacije

Sprachcaffe

6 Rue Rougemont, 75009 Paris, France

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".