studiranje u Beču

Studiranje u Beču  na Webster univerzitetu. Univerzitet je akreditovan od strane HLC u Americi (Higher Learning Commission). Priznat je i od strane austrijskog Ministarstva nauke i istraživanja kao privatni fakultet (AQ Austria). 

Studiranje u Rusiji

Izdvojili smo one najprestižnije i najbolje univerzitete na kojima su se školovali i stvarali najveći svetski naučnici, stručnjaci i inženjeri. Na pomenutim univerzitetima su se konstruisali najveći i najmoderniji avioni na svetu, kao i svemirske letelice.

Studiranje London Southbank University

London Southbank University

location

London, Velika Britanija

Studiranje u Velikoj Britaniji na London Southbank University jednom od najvećih i najstarijih državnih univerziteta u Londonu, osnovanom 1892. godine.

Osnovne i master studije Engleskoj DeMonfort University

De Montfort University

location

Lester, Velika Britanija

Osnovne i master studije u Engleskoj na DMU koji  se nalazi na 20. mestu liste univerziteta u sa najvišom stopom zaposlenosti studenta nakon diplomiranja.

studije vizuelne i primenjene umetnosti

CSVPA pruža studije vizuelne i primenjene umetnosti kroz pripremne programe-dance, drama, music i osnovne i master studije-design, fashion, illustration…

Osnovne master studije Velikoj Britaniji

Canterbury Christ Church University

location

Kenterberi, Velika Britanija

Osnovne i master studije u Velikoj Britaniji  na Canterbury Christ Church University, pruža vrhunsko obrazovanje za 15.000 studenata iz celog sveta.

Studije biznisa u inostranstvu

HULT International Business School

location

Šangaj, Kina

location

Boston, SAD

location

San Francisko, SAD

location

London, Velika Britanija

Zašto su na HULT najbolje studije biznisa u inostranstvu? Biznis se ne može naučiti samo sedeći u učionici, zato Hult-ov jedinstveni nastavni program teži teoriji, ali daje priliku da se naučeno primeni i u stvarnom svetu, kroz rad u stvarnim kompanijama.

EU Business School fakultet

EU Business School

location

Minhen, Nemačka

location

Barselona, Španija

location

Ženeva, Švajcarska

EUBS, internacionalna privatna biznis škola pruža studentima mogućnost transfera između svojih kampusa  u Barseloni, Minhenu, Ženevi i Montreu. Studenti povezuju teorije iz učionice sa poslovnim veštinama kroz radne prakse u velikim kompanijama.

business hospitality hotel management

Swiss Hotel Management School

location

Lezen, Švajcarska

location

Montre, Švajcarska

Swiss Hotel Management School, studije iz oblasti: international business, hospitality, hotel management, events management i resort & wellness management